αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι προβλέψεις του Steve Wozniak: «Οι Apple, Google και Facebook θα υπάρχουν το 2075. Ο άνθρωπος θα πάει στον Άρη»

Οι προβλέψεις του Steve Wozniak: «Οι Apple, Google και Facebook θα υπάρχουν το 2075. Ο άνθρωπος θα πάει στον Άρη»

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα είμαστε σε 50+ χρόνια από τώρα; Τι συσκευές θα χρησιμοποιούμε, πως θα επικοινωνούμε και ποιες θα είναι οι εταιρείες που θα μας απασχολούν; Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα της έκθεσης Comic-Con, «The Future of Humanity: Where Will We Be in 2075?».

Με αφορμή την έκθεση έχουμε μια συνέντευξη του Steve Wozniak, ο οποίος θεωρεί πως και το 2075 Apple, Google και Facebook θα υπάρχουν ακόμη και μάλιστα θα είναι μεγαλύτερες.

«Η Apple θα είναι εδώ για αρκετό καιρό, όπως και η IBM» ανέφερε ο Wozniak.

«Δείτε τα μετρητά της Apple. Μπορεί να επενδύσει στα πάντα. Θα ήταν αστείο να μην υπάρχει το 2075. Το ίδιο ισχύει για το Google και το Facebook».

Να πούμε εδώ ότι τα μετρητά που έχει αυτή τη στιγμή στα ταμεία της η Apple είναι 246.09 δισ. δολάρια. Αυξήθηκαν κατά 8.49 δισ. δολάρια από το προηγούμενο τρίμηνο και το ποσό είναι μεγαλύτερο από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Σρι Λάνκα!

Εκτός από το μέλλον της Apple το 2075, ο Wozniak πιστεύει ότι οι νέες μεγάλες πόλεις θα χτίζονται στην έρημο. Οι άνθρωποι θα ζουν σε κατασκευές με θόλους και θα φοράνε ειδικές στολές για να πάνε έξω. Επιπλέον, ο Wozniak πιστεύει ότι οι γιατροί δεν θα είναι χρήσιμοι στο μέλλον, αφού οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να γίνει η διάγνωση.

Ο άνθρωπος μέχρι το 2075 θα έχει καταφέρει να φτιάξει μια αποικία στον Άρη, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι σίγουρος για το αν έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε εξωγήινους. Αξίζει να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε, «αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες», δήλωσε.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 9 =