αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι προβλέψεις για το online dating του μέλλοντος, από τον ιδρυτή του Tinder (και είναι πέρα από κάθε φαντασία)

Οι προβλέψεις για το online dating του μέλλοντος, από τον ιδρυτή του Tinder (και είναι πέρα από κάθε φαντασία)

Είναι το app που έφερε την επανάσταση στα οnline ραντεβού, αυτό που «ματσάρει» τα περισσότερα ζευγαρώματα. Το Tinder, ήδη σου έχουμε δείξει πώς θα καταφέρεις να γίνεις πιο ελκυστικός, να επιλέξεις την καλύτερη φωτό για προφίλ και όλα εκείνα τα κόλπα που θα αυξήσουν τη διαδικτυακή σου γοητεία, ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Παρά τις ζοφερές προβλέψεις που ακολούθησαν την κυκλοφορία του πριν από λίγα χρόνια και την όλη συζήτηση για το πόσο γρήγορα ένα τέτοιο app θα «σκότωνε» τον ρομαντισμό, τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά. Όπως σημειώνει το AskMen.com, εκτός του ότι έχει δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να βρουν το ταίρι τους, είναι το πρώτο app που θα κοιτάξεις στο smartphone σου ένα μοναχικό βράδυ.

Σύντομα, όμως, ίσως γίνει ακόμη πιο πρωτοποριακό και συναρπαστικό. Μιλώντας πρόσφατα σε ένα συνέδριο τεχνολογίας, στο Start-Up Grind, ο δημιουργός του Tinder, Sean Rad, έδωσε μια μικρή γεύση από τη μελλοντική του εικόνα σύμφωνα με την οποία θα ζητάς από τη Siri που έχει το iPhone σου να σου πει τι παίζει στο Tinder και να σου κλείνει μάλιστα και ραντεβού.

Ο ιδρυτής του Tinder, Sean Rad

Σε πέντε χρόνια το Tinder μπορεί να είναι τόσο προχωρημένο που να λες «γεια σου Siri, τι καλό παίζει απόψε;» και το Tinder να σου απαντά: «Υπάρχει κάποια στο τέλος του δρόμου που ίσως σου αρέσει και της αρέσεις. Είναι ελεύθερη αύριο το βράδυ. Ξέρουμε ότι σας αρέσει το ίδιο συγκρότημα και παίζει στην πόλη. Θα ήθελες να σας πάρουμε εισιτήρια; Φαίνεστε ταιριαστοί».

Ο Rad μίλησε και για την πιθανότητα το Tinder να περάσει στην εποχή της Επαυξημένης Πραγματικότητας. Θα μπορούσες δηλαδή, κατά τη λογική που παίζεται το Pokemon Go, να περιφέρεσαι μέσα σε ένα δωμάτιο και να βλέπεις ποιος άλλος χρησιμοποιεί το app και κατά πόσο ταιριάζετε, μόνο με μια κίνηση του τηλεφώνου.

«Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει το κεφάλαιο ραντεβού» σχολιάζει ο Rad και προσθέτει: «Ο αντίκτυπος είναι προφανής καθώς τέτοιες συσκευές έρχονται πιο κοντά στις αισθήσεις σου, στα μάτια σου και στις εμπειρίες σου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + fourteen =