αρχικηVIRALΟι πληροφορίες… που οδήγησαν τους ελεγκτές στο εστιατόριο του Salt Bae- Πρόκειται για μια αλυσίδα αξίας 1,3 δισ. ευρώ

Οι πληροφορίες… που οδήγησαν τους ελεγκτές στο εστιατόριο του Salt Bae- Πρόκειται για μια αλυσίδα αξίας 1,3 δισ. ευρώ

Η είδηση έγινε viral χτες: Το εστιατόριο που άνοιξε στην Μύκονο ο σεφ Salt Bae υπέπεσε σε φορολογικές παραβάσεις. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπει «λουκέτο» 48 ωρών.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, βρέθηκαν στο εστιατόριο Nurset το βράδυ της Τρίτης, και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Όπως λέει ρεπορτάζ του iefimerida.gr, η «επίσκεψη» των εφοριακών δεν ήταν τυχαία. Υπήρχαν πληροφορίες, ότι όπως σε άλλα πανάκριβα στέκια, έτσι κι εκεί μερικές φορές… ξεχνούν να κόβουν αποδείξεις. Κάπως έτσι έκαναν το «ντου» στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Η αλυσίδα των 15 εστιατορίων του Τούρκου σεφ που ειδικεύεται στο κρέας, επεκτάθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νησί των Ανέμων. Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν υπάρχουν πολλοί τουριστικοί προορισμοί στους οποίους θα ήταν κάποιος διατεθειμένος να πληρώσει 100 δολάρια για μια μπριζόλα ή 30 ευρώ για ένα burger.

Πρόσφατη αποτίμηση των εστιατορίων Nusr Et έδειξε ότι αξίζουν 1,5 δισ. δολάρια, ήτοι περί τα 1,3 δισ. ευρώ! Παρά ταύτα, ο Τούρκος ή εν πάση περιπτώσει όσοι διαχειρίζονται το εστιατόριό του στη Μύκονο έκριναν σκόπιμο να αποκρύψουν έσοδα μερικών χιλιάδων ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + fourteen =