αρχικηVIRALΟι Ολλανδοί ετοιμάζουν τον φετινό τελικό της Eurovision με κοινό 3.500 ατόμων

Οι Ολλανδοί ετοιμάζουν τον φετινό τελικό της Eurovision με κοινό 3.500 ατόμων

Ο τελικός αλλά και η σειρά των δυο ημιτελικών της Eurovision 2021, θα διεξαχθούν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από 18 ως 22 Μαίου. Δυστυχώς, για τους fans του θεσμού από όλο τον κόσμο, μόνο όσοι ζουν μόνιμα στην Ολλανδία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση από κοντά.

Πρόκειται για ένα ακόμα από τα ‘fieldlab’ events, τις διοργανώσεις εκείνες στις οποίες η κυβέρνηση της χώρας έχει ανάψει το πράσινο φώς, ώστε να διεξάγονται με την παρουσία κοινού, εφόσον οι διοργανωτές μπορούν να εγγυηθούν πως κάθε θαμώνας μπορεί να να προσέρχεται στον χώρο με αρνητικό τεστ για κορονοϊό.

Στην περίπτωση της Eurovision, 3.500 άτομα θα μπορέσουν να παρευρεθούν σε τελικό και ημιτελικούς, με μοναδική υποχρέωση να έχουν μαζί τους αρνητικό rapid ή pcr test κορονοϊού, με το αποτέλεσμα να έχει βγει την ίδια ημέρα. Στη συνέχεια, το πρωτόκολλο των εκδηλώσεων, δεν περιλαμβάνει κάποιο κανονισμό σχετικά με social distancing.

Συνολικά 39 χώρες θα διαγωνιστούν στην φετινή Eurovision, ανάμεσα τους και η Ελλάδα και η Κύπρος. Η χώρα μας θα εμφανιστεί στο δεύτερο ημιτελικό.

Ο απολογισμός του κορονοϊού στην Ολλανδία περιλαμβάνει 1,2 εκατομμύρια κρούσματα και 16.500 θανάτους. Η χώρα θα βρίσκεται σε καθολικό lockdown μέχρι τα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε.

Πηγή: news247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 8 =