αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι νέοι «παίχτες» που μπαίνουν στο εμπορικό κέντρο Smart Park μετά την επέκταση του

Οι νέοι «παίχτες» που μπαίνουν στο εμπορικό κέντρο Smart Park μετά την επέκταση του

Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου ανακοίνωσε η REDS, με την εταιρεία «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ», για την ανάπτυξη Εμπορικού Καταστήματος, με το εμπορικό σήμα BSB συνολικής επιφάνειας 264 m2 περίπου, λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.»

Παράλληλα, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας καταστήματος λιανικής πώλησης παντός τύπου και φύσεως ειδών ενδύσεως και υποδήσεως καθώς και παντός είδους αθλητικού εξοπλισμού, υπό το σήμα/ επιγραφή «THE ATHLETE’S FOOT», επιφανείας 180μ2 περίπου σε τμήμα του μισθίου που ήδη εκμισθώνει, η προαναφερθείσα θυγατρική της, στην εταιρεία «INTERSPORT ATHLETICS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το οποίο λειτουργεί στο SMART PARK.

Όπως σημειώνεται η αλυσίδα «THE ATHLETE’S FOOT» αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της αθλητική υπόδησης, με πάνω από 470 καταστήματα σε 26 χώρες.

Στα πλαίσια της Β’ Φάσης Επέκτασης του SMART PARK ολοκληρώθηκε επέκταση κτιρίου μικτής επιφανείας 300,00 τμ περίπου που θα στεγάσει κατάστημα που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία «CHAIN STORE DEVELOPERS ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για την λειτουργία καταστήματος καφετέριας «Flocafe Espresso Room».

Επιπλέον η εταιρεία έχει ξεκινήσει, διαμέσου της θυγατρικής της, την κατασκευή ενός νέου κτιρίου επιφανείας περίπου 800 μ2 προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και έχει ήδη καταθέσει φάκελο και αναμένει την έκδοση οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 15.500 τ.μ..

Ο Αριθμός των επισκεπτών του SMART PARK κατά τους μήνες Ιούνιο έως και Αύγουστο 2017 αυξήθηκε κατά 8% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Πάρκου ανέρχεται στο 100%.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =