αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι καλύτερες πόλεις για digital νομάδες αυτή τη στιγμή- Καμία Ελληνική πόλη στο Top-100

Οι καλύτερες πόλεις για digital νομάδες αυτή τη στιγμή- Καμία Ελληνική πόλη στο Top-100

Ένα από τα πιο γνωστά sites, το οποίο αποτελεί «οδηγό» για πολλούς ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο, είναι το Nomadlist.com. Και είναι αυτό που έφτιαξε την λίστα που θα δεις παρακάτω. Είναι οι καλύτερες πόλεις για digital νομάδες αυτή τη στιγμή.

Στο εν λόγω website κάποιος μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να δει ποιες χώρες ή πόλεις είναι… οι πιο φιλόξενες για τέτοιου είδους επαγγελματίες. Το site εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως το κόστος διαμονής, την ταχύτητα του ίντερνετ, τη διασκέδαση ή την ασφάλεια. Ενώ παίζει ρόλο και η βαθμολογία που έχουν βάλει στην εκάστοτε περιοχή οι νομάδες.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται διάφορες λίστες. Παρακάτω θα δεις τις 20 καλύτερες πόλεις για να εργαστείς ως digital νομάς αυτή την στιγμή. Στην κορυφή η Λισαβόνα. Ενώ ακολουθεί το Κέιπ Τάουν, το Μπουένος Άιρες και το Όστιν των ΗΠΑ. Έχει ενδιαφέρουν ότι η Πορτογαλία έχει 4 πόλεις της μέσα στις 10 πρώτες θέσεις του ranking.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι καμία Ελληνική πόλη δεν βρίσκεται στο Top-100. Η πρώτη Ελληνική πόλη που συναντάμε στην λίστα είναι η Αθήνα, στη θέση 149. Ενώ πάνω από την Αθήνα βρίσκονται πόλεις όπως τα Τίρανα (123), η Πάφος (112), η Βηρυτός (111), η Αττάλεια της Τουρκίας (73), αλλά και πόλεις από την Ρουμανία ή την Βουλγαρία.

Να σημειώσουμε ότι η λίστα ανανεώνεται συνεχώς και η κατάταξη των πόλεων αλλάζει ανάλογα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =