αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι καλοί τύποι και αυτοί που… το παίζουν καλοί γιατί θέλουν κάτι από εσένα: 4 σημάδια για να ξεχωρίσεις τις δύο κατηγορίες

Οι καλοί τύποι και αυτοί που… το παίζουν καλοί γιατί θέλουν κάτι από εσένα: 4 σημάδια για να ξεχωρίσεις τις δύο κατηγορίες

Θα τους έχεις δει πιθανότατα στο εργασιακό σου πεδίο. Είναι δύο κατηγορίες ανθρώπων που με μια πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζουν, ωστόσο στην «ρίζα» τους διαφέρουν πολύ. Έχουν διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετική οπτική με την οποία βλέπουν τα πράγματα. Μιλάμε για τους πραγματικά καλούς ανθρώπους και για αυτούς που… το παίζουν καλοί γιατί θέλουν κάτι από εσένα.

Ναι, φαινομενικά και οι δύο σου φέρονται καλά και είναι ευγενικοί μαζί σου. Δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι σε ποια κατηγορία. Αν θέλεις να εστιάσεις στους πραγματικά καλούς ανθρώπους -οι οποίοι μπορούν να γίνουν και καλοί φίλοι σου- τότε εδώ σου έχουμε 4 σημάδια για να τους ξεχωρίσεις.

1# Είναι ταπεινοί. Οι γνήσιοι τύποι είναι ταπεινοί. Γιορτάζουν ακόμα και τις νίκες των άλλων και δεν θέλουν να προβάλονται συνεχώς. Αντίθετα, οι «ψεύτικοι χαρακτήρες» θέλουν να αναδεικνύουν συνεχώς τις νίκες τους και να προβάλουν τον εαυτό τους.

2# Δεν εμφανίζονται μόνο… όταν σε έχουν ανάγκη. Αυτό είναι ένα σημαντικό point για να κάνεις το ξεσκαρτάρισμα σου. Οι γνήσιοι τύποι χτίζουν μια ευρύτερη σχέση μαζί σου και κρατούν μια επικοινωνία. Οι ψεύτικοι, εμφανίζονται μόνο όταν θέλουν κάποια χάρη από εσένα. Και μετά τους χάνεις για αρκετό διάστημα.

3# Προσφέρουν στους άλλους. Όσοι είναι στην καλή κατηγορία, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Και θα χαρούν με τις επιτυχίες των άλλων. Αντίθετα, όσοι είναι στην κακή κατηγορία, βάζουν πάντα τον εαυτό τους πάνω από όλους, σπάνια βοηθάνε, και νοιάζονται μόνο για την δική τους επιτυχία.

4# Κάνουν πράξεις. Και οι δύο τύποι ανθρώπων θα σου που καλά λόγια και ίσως θα σου δώσουν υποσχέσεις για διάφορα πράγματα. Η διαφορά είναι ότι οι γνήσιοι άνθρωποι θα προχωρήσουν και σε πράξεις. Και οι πράξεις κάνουν τη διαφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =