αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι καλοί επιχειρηματίες δεν είναι ποτέ χαρούμενοι»: Αναλύει ο CEO που ξεκίνησε την πορεία του με 700 δολάρια

«Οι καλοί επιχειρηματίες δεν είναι ποτέ χαρούμενοι»: Αναλύει ο CEO που ξεκίνησε την πορεία του με 700 δολάρια

O Hamid Hashemi πήγε ως μετανάστης στις ΗΠΑ το 1978, με μόλις 700 δολάρια στην τσέπη του. Σήμερα, είναι founder και CEO, της αλυσίδας πολυτελών σινεμά, iPic Entertainment. Στόχος αρχικά ήταν «απλά να επιβιώσει», όπως λέει τώρα ο ίδιος στους New York Times.

«Όταν έρχεσαι σε αυτή τη χώρα σαν ξένος, δεν έχει το δίχτυ ασφαλείας που έχουν όσοι γεννιούνται εδώ. Αν δεν τα καταφέρεις, δεν ζεις. Τόσο απλά» τονίζει ο πετυχημένος σήμερα επιχειρηματίας.

Το 1984 ίδρυσε την πρώτη του αλυσίδα με σινεμά, με το όνομα Muvico. Αφού απολύθηκε… από τη δική του εταιρία το 2005, ξεκίνησε την iPic από το μηδέν. Και έφτασε να έχει 15 πολυτελή σινεμά σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ.

Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Ο Hashemi έχει καταλήξει σε ένα τολμηρό συμπέρασμα: «Ο καλός επιχειρηματίας δεν είναι ποτέ χαρούμενος. Θέλεις πάντα να ανακαλύψεις το επόμενο πράγμα. Κάθε επιτυχία σε οδηγεί σε μια άλλη» λέει μεταξύ άλλων ο Hashemi.

Οι καλοί επιχειρηματίες θέλουν πάντα να ξέρουν περισσότερα, να μαθαίνουν περισσότερα, να κάνουν περισσότερα, καταλήγει ο έμπειρος businessman.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =