αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι κάρτες της Visa θα γίνονται δεκτές σε όλα τα καταστήματα και τους ιστότοπους της Amazon

Οι κάρτες της Visa θα γίνονται δεκτές σε όλα τα καταστήματα και τους ιστότοπους της Amazon

Οι κάρτες της Visa θα γίνονται δεκτές σε όλα τα καταστήματα και τους ιστότοπους της Amazon στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας συμφωνίας, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες την Πέμπτη, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Υπενθυμίζεται ότι η Amazon ανέφερε τον περασμένο Νοέμβριο ότι θα σταματούσε να δέχεται πιστωτικές κάρτες της Visa που εκδίδονται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των υψηλών τελών συναλλαγής.

“Καταλήξαμε προσφάτως σε μια παγκόσμια συμφωνία με τη Visa που επιτρέπει σε όλους τους πελάτες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες Visa στα καταστήματά μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Amazon στο Reuters την Πέμπτη. Ένα ανώτατο όριο που επιβάλλεται από την ΕΕ για τα τέλη που χρεώνουν οι εκδότες καρτών δεν ισχύει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit.

“Η Visa είναι στην ευχάριστη θέση να έχει καταλήξει σε μια ευρεία, παγκόσμια συμφωνία με την Amazon. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την αποδοχή της Visa σε όλα τα καταστήματα και τους ιστότοπους της Amazon σήμερα, καθώς και μια κοινή δέσμευση για συνεργασία σε νέες πρωτοβουλίες προϊόντων και τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε καινοτόμες εμπειρίες πληρωμών για τους πελάτες μας στο μέλλον”, δήλωσε από τη μεριά του εκπρόσωπος της Visa στο Reuters.

Τον περασμένο μήνα, οι Βρετανοί βουλευτές δήλωσαν ότι σχεδίαζαν να εξετάσουν τις αυξήσεις στα τέλη που χρεώνουν οι Visa και Mastercard στις επιχειρήσεις, αφού η ρυθμιστική αρχή πληρωμών της χώρας δεν βρήκε στοιχεία που να δικαιολογούν τις αυξήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =