αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι ιστορίες κάνουν τη διαφορά: Το Fably κέρδισε το Early Stage Startup award στον διαγωνισμό Εnnovation

Οι ιστορίες κάνουν τη διαφορά: Το Fably κέρδισε το Early Stage Startup award στον διαγωνισμό Εnnovation

Ο διαγωνισμός Εnnovation πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 10η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, το βραβείο της καλύτερης νεοφυούς επιχείρησης που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο κατέκτησε το Fably, η πρώτη μεγάλη και μοναδική πλατφόρμα δημιουργίας και ανάγνωσης μικρών ιστοριών στην Ελλάδα.

Το Εnnovation αποτελεί ένα διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Στόχος του είναι να αναδειχθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες με βάση την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, την ανταγωνιστικότητα στις διεθνείς αγορές και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στον διαγωνισμό εντάσσεται και ειδική ροή προτάσεων που δίνει έμφαση στην επιχειρηματική αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων και λύσεων που έχουν αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα πολυετούς ή εξειδικευμένης έρευνας.

•• Early Stage Startup award goes to… Fably!

Στο μαγικό κόσμο του Fably η φαντασία δεν περιορίζεται. Αντίθετα αφήνεται ελεύθερη να ταξιδέψει στους πιο μαγικούς προορισμούς και να δημιουργήσει μοναδικές ιστορίες. Αυτό ακριβώς είναι το Fably. Η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα που δίνει σε κάθε επίδοξο συγγραφέα τον χώρο, αλλά και τον τρόπο να δημιουργήσει και να μοιραστεί με τους χρήστες του διαδικτύου τις δικές του ιστορίες. Ένα σπίτι για τις μικρές ιστορίες. Ένας κόσμος όπου δημιουργείς και ανακαλύπτεις υπέροχες ιστορίες.

Στις 12/12/17 η ομάδα του Fably παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία το εγχείρημα, μπροστά στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και την ίδια ημέρα, με το τέλος των παρουσιάσεων, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα με τους νικητές.

Για το Fably, ήταν το 2ο βραβείο επιχειρηματικότητας μέσα σε σχεδόν ένα μήνα καθώς στις 6/11/17 η ομάδα έλαβε το αντίστοιχο βραβείο της τρίτης θέσης στον 7ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας της ΜοΚΕ ΟΠΑ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =