αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι ιδρυτές της Oriflame ήρθαν στην Αθήνα για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας

Οι ιδρυτές της Oriflame ήρθαν στην Αθήνα για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας

Στην Αθήνα, στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Tae Kwon Do, πραγματοποιήθηκε του Jubilee Conference της Oriflame για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της στη διεθνή αγορά με τους ιδρυτές της Jonas & Robert af Jochnick και του Top Management  να υποδέχονται 6.000 μέλη τους, από τις 60 χώρες που δραστηριοποιείται.

Από την Αθήνα μπήκαν τα θεμέλια για τα επόμενα 50 επιτυχημένα χρόνια της Oriflame μέσα σε κλίμα εορταστικό, επιβραβεύοντας τους 1.470 νέους τίτλους της τελευταίας χρονιάς και την ανακοίνωση των στρατηγικών 5 πυλώνων επιτυχίας για την επόμενη χρονιά, με κυριότερους τις χρηματικές επιβραβεύσεις στα μέλη της, την καινοτομία και ανάπτυξη των κατηγοριών Skin Care & Wellness και την επένδυση στο Digital περιβάλλον.

Οι ιδρυτές της εταιρίας Jonas & Robert af Jochnick, δήλωσαν ότι η Oriflame σήμερα είναι ισχυρότερη από ποτέ! Τόνισαν πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην 50χρονη επιτυχημένη πορεία της εταιρίας η ισχυρή εταιρική κουλτούρα και οι ηθικές αξίες που τη διέπουν από την 1η ημέρα λειτουργίας της. Καθώς η επιτυχία είναι επιλογή, η θετική στάση ζωής, τα όνειρα και οι προσωπικοί στόχοι χαράζουν την πορεία της ανάπτυξης και της εξέλιξης για κάθε μέλος της Oriflame.

Η επιλογή της Αθήνας δεν έγινε τυχαία. Η χώρα μας αποτελεί μία από τις πλέον στρατηγικές αγορές της Oriflame παγκοσμίως, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή της από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της και έχοντας αποτελέσει βασικό εκπαιδευτικό κέντρο για τα στελέχη της παγκοσμίως.

Ο CEO & President της Oriflame Magnus Brannstrom ανέφερε σχετικά στην ομιλία του… “Είναι σημαντικός ο εορτασμός των 50 χρόνων μας στην Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία και που η ισότητα και η ευκαιρία προς όλους είναι κομμάτια της κουλτούρας της, κάτι που εναρμονίζεται απόλυτα με την κουλτούρα και τις αξίες της Oriflame. Η Ελλάδα πάντα ήταν σημαντική για την Oriflame και ελπίζω και η Oriflame να είναι το ίδιο σημαντική για την Ελλάδα. Τα πρώτα 50 χρόνια ήταν απόλυτα επιτυχημένα, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να κοιτάξουμε ακόμα πιο μακριά…  Είμαι σίγουρος ότι με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, θα συνεχίσουμε  να είμαστε πολύ επιτυχημένοι στην Ελλάδα και ότι θα συμβάλουμε σημαντικά στην αναδόμηση της Ελληνικής οικονομίας, γιατί πραγματικά της αξίζει!”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μαρινάκης δήλωσε, “Είναι μεγάλη μας τιμή για όλους εμάς που ο εορτασμός των 50 χρόνων της εταιρίας μας γίνεται στην Ελλάδα με την παρουσία των Ιδρυτών, του Top Management της πολυεθνικής και 6.000 συνεργατών μας από όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι το επίκεντρο του εορτασμού και δείχνει τη σημασία που έχει για την εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Του χρόνου κλείνουμε τα 25 χρόνια λειτουργίας μας στην ελληνική αγορά! Εύχομαι η Ελλάδα σύντομα να επανακτήσει τη θέση που της αξίζει, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά σε ολόκληρο τον κόσμο”.

Το κλείσιμο του συνεδρίου έγινε με την βράβευση του Global Top 15 συνεργατών της και τον Σουηδό νικητή της Eurovision 2015 Mans Zelmerlow να τους αφιερώνει το HEROES!

Μετά την ολοκλήρωση του Jubilee Conference, η Oriflame Ελλάδας με την παρουσία των ιδρυτών της και του Top Management πραγματοποίησε Press Conference για τα ελληνικά media. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, η Σουηδός Πρέσβης Sammelin Charlotte και ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =