αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι ιδανικές ώρες για να ποστάρεις στο Linkedin. Και ένα bonus tip για να αντλείς 10Χ μεγαλύτερο traffic

Οι ιδανικές ώρες για να ποστάρεις στο Linkedin. Και ένα bonus tip για να αντλείς 10Χ μεγαλύτερο traffic

Το Linkedin είναι διαφορετικό σε σχέση με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook. Σπάνια θα δεις χρήστες να κάθονται με τις ώρες και να χαζεύουν ή να κάνουν ατελείωτο chatting στο Linkedin. Είναι μια πλατφόρμα ιδανική για εύρεση εργασίας και B2B συνεργασίες.

Πότε όμως είναι οι κατάλληλες ώρες για να ποστάσεις στο Linkedin; O digital marketer και συνιδρυτής της Crazy Egg, Neil Patel, έχει την απάντηση. Το τέλειο είναι να κάνεις αναρτήσεις μεταξύ 9:00 ως 17:00. Ναι, είναι οι ώρες κατά τις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στο γραφείο. Τότε, είναι και οι στιγμή που οι πιο πολλοί χρήστες μπαίνουν στο Linkedin.

Φυσικά, πρέπει να δεις και σε πιο σημείο του πλανήτη βρίσκονται οι πελάτες σου ή γενικότερα το κοινό σου. Διότι το όταν είμαστε μέσα στο 9-5 στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ η ώρα είναι εντελώς διαφορετική. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να λάβεις υπόψη και αυτόν τον παράγοντα.

Επίσης, δοκίμασε να κάνεις αναρτήσεις και πριν τις 9:00 το πρωί. Γιατί πολύ απλά, με αυτό τον τρόπο, όταν οι εργαζόμενοι θα πάνε στα γραφεία τους στις 9:00, οι αναρτήσεις σου θα έχουν ήδη ποσταριστεί. Έτσι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν.

Bonus Tip: Μια ακόμα συμβουλή που δίνει ο Neil Patel, έχει να κάνει με το πως μπορείς να αντλήσεις ως και 10x μεγαλύτερο traffic από το Linkedin. Είναι πολύ απλό. Αντί να δημοσιεύεις εκεί ένα ολόκληρο άρθρο σου, πόσταρες π.χ. το μισό άρθρο και στο κάτω μέρος βάλε ένα link που παραπέμπει στο site ή την πλατφόρμα σου, έτσι ώστε να μεταβούν εκεί οι χρήστες, για να διαβάσουν όλο το κείμενο σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απλό τεστ για να βρεις τις ιδανικές ώρες που θα κάνεις posts στο Facebook (BINTEO)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − three =