αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές η DEMO: Δουλεύεις 14 ημέρες τον μήνα και θα πληρώνεσαι για όλο τον μήνα (Λίστα)

Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές η DEMO: Δουλεύεις 14 ημέρες τον μήνα και θα πληρώνεσαι για όλο τον μήνα (Λίστα)

Χτες γράφαμε για το νέο μοντέλο που λανσάρει η DEMO. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, κι ευθυγραμμισμένη με τις τάσεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας, η DEMO πρωτοπορεί, για ακόμη μια φορά, και γίνεται η πρώτη βιομηχανία στη χώρα που υλοποιεί το πλέον σύγχρονο μοντέλο εργασίας, με στόχο την προώθηση της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα, εντάσσοντας μια νέα, πέμπτη βάρδια στις παραγωγικές μονάδες της, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας εισάγει ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας, με μέσο όρο απασχόλησης 14 ημερών ανά μήνα, και αποδοχές που αντιστοιχούν σε μηνιαία απασχόληση.

Αλλά τι θέσεις έχει τώρα ανοιχτές; Η εταιρία έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 4 =