αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές ο Βασιλόπουλος, με κατώτατο μισθό στα 806 ευρώ (Λίστα)

Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές ο Βασιλόπουλος, με κατώτατο μισθό στα 806 ευρώ (Λίστα)

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι προχωρά σε αύξηση του βασικού μισθού, συνέχιση του έξτρα επιδόματος για ολόκληρο το 2023 και αύξηση της έκπτωσης προσωπικού για αγορές από την αλυσίδα.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση της εταιρείας, η συγκεκριμένη επένδυση συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ ετησίως, πρόκειται να ενεργοποιηθεί άμεσα για όλους τους εργαζόμενους της.

Ειδικότερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος αποφάσισε την παροχή πρόσθετης οικονομικής υποστήριξης προς τους εργαζόμενους της με τη μορφή αύξησης μισθού, υλοποιώντας μια επένδυση περίπου 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Aύξηση αποδοχών ποσοστού 7,5% στο βασικό μισθό, και συγκεκριμένα από 750 ευρώ σήμερα στα 806 ευρώ.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΑΒ, σε μια ιδιαίτερα κομβική χρονιά, συνεχίζει να δεσμεύεται πως θα κάνει συνεχώς το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους της. Στην κατεύθυνση αυτή, αποφασίστηκε η συνέχιση προς τους εργαζόμενους της παροχής πρόσθετης οικονομικής υποστήριξης, η οποία λαμβάνει τη μορφή έξτρα επιδόματος 50 ευρώ κάθε μήνα. Η εν λόγω πρωτοβουλία εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 8,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία ενισχύει περαιτέρω τις παροχές με τη μορφή έκπτωσης προσωπικού για αγορές από τα καταστήματα της αλυσίδας. Συγκεκριμένα, με την εν λόγω επένδυση που αντιστοιχεί σε ετήσιο κόστος 2,5 εκατ. ευρώ, η εταιρεία πρόκειται να προβεί σε αύξηση της έκπτωσης προσωπικού από 5,5% στο 7% για όλους τους εργαζομένους της.

Αλλά ποιες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές αυτή τη στιγμή; Όπως βλέπουμε στο Linkedin της εταιρίας, είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών πατώντας πάνω στα links.

Consumer Insights Specialist

CRM Specialist

HR Business Partner Stores | Attiki

IFRS Specialist

Loyalty Data Analyst

HR Business Partner Stores | North & West Greece

Junior Software Developer

HR Business Partner – Logistics

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + two =