αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές η Amazon στην Ελλάδα. Και μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές η Amazon στην Ελλάδα. Και μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Νέες θέσεις ανοίγει η Amazon στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάτι αναμενόμενο αφού όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η Amazon «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα και ανοίγει δικό της γραφείο. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, το νέο ελληνικό γραφείο είναι μέρος της διαρκούς επένδυσης της Amazon Web Services στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διεύρυνση της ομάδας που στηρίζει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών και συνεργατών της στην Ελλάδα.

Το γραφείο, το οποίο θα λειτουργεί στο Μαρούσι, θα υποστηρίξει οργανισμούς κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων startups, επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς κάνουν την μετάβαση στο υπολογιστικό νέφος της AWS (AWS Cloud).

Αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 2 =