αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές η TeamViewer στο νέο hub των Ιωαννίνων- Που να στείλεις βιογραφικό

Οι θέσεις εργασίας που έχει τώρα ανοιχτές η TeamViewer στο νέο hub των Ιωαννίνων- Που να στείλεις βιογραφικό

Εδώ και λίγες ημέρες είναι επίσημο: Το hub της TeamViewer στα Ιωάννινα άνοιξε τις πύλες του. Το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της TeamViewer στα Ιωάννινα, θα φιλοξενήσει νεοσύστατες ομάδες και ταλέντα από όλο τον κόσμο και θα ενισχύσει τις ικανότητες της εταιρίας στον τομέα της μηχανικής. Οι ομάδες αυτές θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην προώθηση μεγαλύτερης καινοτομίας σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του οργανισμού.

Ποια είναι η TeamViewer: Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος, κάποιοι μάλλον καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Πρόκειται για μία εταιρεία που θεωρείται κορυφαία στη διασυνδεσιμότητα, καθώς διαθέτει το ΤeamViewer το πιο διαδεδομένο διεθνώς λειτουργικό σύστημα που επιτρέπει την εξ΄αποστάσεως διαχείριση ενός υπολογιστή ή server, από έναν άλλο.

Ποιες είναι όμως οι ανοιχτές θέσεις εργασίας στο hub των Ιωαννίνων αυτή τη στιγμή; Μπορείτε να δειτε την σχετική λίστα παρακάτω. Στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =