αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr έρχονται 25 & 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη- Θα μπορείς να κάνεις job interviews με εκπροσώπους εταιριών

Οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr έρχονται 25 & 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη- Θα μπορείς να κάνεις job interviews με εκπροσώπους εταιριών

Οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης του kariera.gr, του μεγαλύτερου hub για την εργασιακή ζωή στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 25-26 Μαΐου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΣΚΘ).

Η είσοδος για τους επισκέπτες στο διήμερο event για την εργασία είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή εδώ.

Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει δεκάδες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από:

  • 1:1 συνεντεύξεις εργασίας με εκπροσώπους 30+ επιτυχημένων εταιρειών ποικίλων κλάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια του event.
  • Δικτύωση με κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Ενημέρωση για Εκπαιδευτικά Προγράμματα (learning & development για εργαζομένους και πρακτική άσκηση/graduate trainee για νέους), με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων (upskilling, reskilling).
  • Συμβουλευτική Καριέρας, τόσο από τους recruiters του kariera.gr στο αντίστοιχο περίπτερο όσο και από τα εξειδικευμένα στελέχη της Career In Progress στο ειδικά σχεδιασμένο Professional Development Lounge (Lounge Επαγγελματικής Ανάπτυξης), στο Pavillion 12. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευτούν τα στελέχη για την καλύτερη εκδοχή του βιογραφικού τους, τους τρόπους βελτίωσης των δεξιοτήτων τους, τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, τον σχεδιασμό ενός ανταγωνιστικού Profile στα Social Media κ.ά. Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφία για το βιογραφικό τους από επαγγελματία φωτογράφο.

Ταυτόχρονα, κάθε συμμετέχουσα εταιρεία επωφελείται πολλαπλά, καθώς οι εκπρόσωποί της θα μπορούν:

  • Να γνωρίσουν ταλαντούχους υποψηφίους και να ενισχύσουν το talent pool τους (δεξαμενή ταλέντων) για τις ανάγκες στελέχωσης ανοικτών θέσεων εργασίας.
  • Να αναδείξουν την εταιρεία ως Εργοδότη Επιλογής, προβάλλοντας το όραμα, τις αξίες, την κουλτούρα της αλλά και τις παροχές προς τους εργαζομένους της.
  • Να ενημερώσουν τους υποψηφίους για τις δυνατότητες εξέλιξης που προσφέρει η εταιρεία (προγράμματα πρακτικής άσκησης και εκπαίδευσης).
  • Να ανακαλύψουν στρατηγικές ενίσχυσης του Employer Brand τους, μέσω των αποκλειστικών Employer Branding Solutions Workshops που θα διεξάγονται, κατόπιν ραντεβού.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =