αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι εργαζόμενοι του κολοσσού TikTok θα πηγαίνουν στο γραφείο μόνο 3 φορές την εβδομάδα

Οι εργαζόμενοι του κολοσσού TikTok θα πηγαίνουν στο γραφείο μόνο 3 φορές την εβδομάδα

Το έχουμε ξανά πει: Η πανδημία άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Αφού διαπιστώθηκε στην πράξη, ότι πολλές δουλειές μπορούν να γίνουν remote με τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Σε αυτό το μονοπάτι φαίνεται ότι πάει το TikTok και έχει έτοιμο το πλάνο του.

Σύμφωνα με email που επικαλείται το Reuters, το TikTok θα ξεκινήσει να εφαρμόζει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας και θα δίνει την επιλογή στους εργαζομένους του να δουλεύουν από το σπίτι 2 ημέρες την εβδομάδα. Έτσι θα πηγαίνουν στο γραφείο μόνο 3 ημέρες. Η εταιρεία θα επιτρέψει επίσης σε κάθε διευθυντή να αποφασίσει εάν οι υπάλληλοί του μπορούν να εργαστούν full-time από το σπίτι.

Σε πρώτη φάση, το νέο μοντέλο θα ισχύσει για όλους τους εργαζομένους και τους πρακτικάριους στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Προς το παρόν, οι εργαζόμενοι της εταιρίας σε αυτές τις χώρες δουλεύουν full-time remote.

Σημειώνεται ότι η κινεζική εταιρία προσέλαβε χιλιάδες ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Δεν υπάρχει υποκατάστατο της face-to-face συνεργασίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε ξανά τα γραφεία μας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, είναι σαφές ότι πολλοί από εμάς έχουν προσαρμοστεί καλά στην εργασία από το σπίτι και εκτιμούν την ευελιξία και την ισορροπία» σημειώνει ο τεχνολογικός κολοσσός στο μήνυμα που παραθέτει το Reuters.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 3 =