αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι δύο συμβουλές που θα έδινα στον νεαρό εαυτό μου»: Μια businesswoman εξηγεί

«Οι δύο συμβουλές που θα έδινα στον νεαρό εαυτό μου»: Μια businesswoman εξηγεί

Ίσως κάποιοι από εσάς να το έχετε σκεφτεί: Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, τι συμβουλή θα δίνατε στον νεαρότερο εαυτό σας; Η απάντηση δεν είναι πάντα εύκολη. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, έκανε ένα γκάλοπ. Ρώτησε 32 businesswomen αυτή ακριβώς την ερώτηση. Και εκείνες απάντησαν. Έχουν ενδιαφέρον τα όσα είπε η Nikki Pechet, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στην εταιρία Thumbtack.

«Όλα θα πάνε καλά, αν κάνεις δύο πράγματα: Να λαμβάνεις πάντα αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σου, και να είσαι έτοιμος να εργαστείς σκληρότερα από το 90% των ανθρώπων που είναι γύρω σου». Αυτές τις δύο συμβουλές θα έδινε στον νεαρό εαυτό της.

Και συμπληρώνει: «Στα εφηβικά μου χρόνια και στα 20s μου, ξόδεψα πολύ χρόνο και ενέργεια ανησυχώντας για το μέλλον, ανησυχώντας για το αν θα φτάσω εκεί που ήθελα να πάω. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω, για να πω στον εαυτό μου σε εκείνες τις στιγμές αμφιβολίας στα 16, 21, 27 μου: ‘Δούλεψε σκληρά. Κανε το σωστό. Όχι μόνο θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερα από ό, τι θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς’».

Εσύ τι συμβουλή θα έδινες στον νεαρότερο εαυτό σου, αν γύρναγες τον χρόνο πίσω;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 1 =