αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι δημιουργοί του Clubhouse θα μπορούν να βγάζουν χρήματα- Η πλατφόρμα άνοιξε τις πληρωμές (Εικόνα)

Οι δημιουργοί του Clubhouse θα μπορούν να βγάζουν χρήματα- Η πλατφόρμα άνοιξε τις πληρωμές (Εικόνα)

Μάλλον γνωρίζεις ήδη το Clubhouse και τα Audio-Rooms του που έχουν γίνει viral το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τώρα η γνωστή πλατφόρμα ενσωματώνει μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα: ΟΙ δημιουργοί των «δωματίων» θα μπορούν να βγάζουν χρήματα από τις digital «μαζώξεις» που θα κάνουν. Τα χρήματα θα τα στέλνουν οι χρήστες, και το όλο σύστημα θα λειτουργεί σε συνεργασία με την γνωστή πλατφόρμα Stripe.

Η δυνατότητα λήψης μιας πληρωμής θα γίνει διαθέσιμη σταδιακά σε όλους- ξεκινώντας με ένα μικρό test group.

“Ελπίζουμε να συλλέξουμε σχόλια, να βελτιστοποιήσουμε τη δυνατότητα και να την κυκλοφορήσουμε για όλους τους χρήστες σύντομα” αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, που υπέδειξε τη δυνατότητα αυτήν ως “την πρώτη από πολλές δυνατότητες που επιτρέπει σε δημιουργούς … να πληρώνονται απευθείας μέσω του Clubhouse”.

Πως λειτουργεί: Για να στείλετε μια πληρωμή μέσω της εφαρμογής, επιλέξτε το προφίλ ενός δημιουργού (που έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα), “Αποστείλετε Χρήματα” και πληκτρολογήστε το επιθυμητό ποσό. Οι χρήστες που το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά θα πρέπει να εισάγουν τα στοιχεία μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας πριν πραγματοποιήσουν μια πληρωμή. Το 100% του ποσού πηγαίνει απευθείας στον αποδέκτη, ενώ ένα “μικρό” ποσό πληρώνεται από τον αποστολέα στο Stripe.

Το Clubhouse δεν αποκομίζει έσοδα από αυτές τις μεταφορές χρημάτων.

“Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του Clubhouse, αποτέλεσε κατευθυντήριά μας αρχή να χτίσουμε μια πλατφόρμα που βάζει τον δημιουργό σε προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να χτίσουν μια κοινότητα, ένα κοινό και ένα αντίκτυπο” αναφέρεται σε ένα blog post της εταιρείας. “Και, όσο το Clubhouse συνεχίζει να επεκτείνεται, είναι σημαντικό για εμάς να συμβαδίζουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο με αυτό των δημιουργών —βοηθώντας τους να βγάζουν χρήματα και να εξελίσσονται στην πλατφόρμα”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Canva αξίζει πλέον 15 δισ. δολάρια. Η 33χρονή CEO της άκουσε 100 «όχι» πριν φτάσει στην κορυφή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 20 =