αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι δίδυμες αδερφές που έφτιαξαν ιδιαίτερα ποτά και μπήκαν στην λίστα 30Under30 του Forbes (BINTEO)

Οι δίδυμες αδερφές που έφτιαξαν ιδιαίτερα ποτά και μπήκαν στην λίστα 30Under30 του Forbes (BINTEO)

Είναι το δικό τους success story. Οι δίδυμες αδερφές Raissa και Joyce De Haas γεννήθηκαν στην Ολλανδία, και κάποια στιγμή αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ιδιαίτερο brand με ποτά. Κάπως έτσι ίδρυσαν την Double Dutch Drinks. Μια σειρά από αναψυκτικά που έχουν «ταιριάξει» με ποτά όπως: τζιν, ουίσκι, ρούμι και τεκίλα. Δημιουργώντας έτσι ένα ωραίο αποτέλεσμα με ελαφρά ποτά.

Η εταιρία ξεκίνησε το 2015, έχει έδρα στο Λονδίνο και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 10.000.000 φιάλες. Τα ελαφρά ποτά είναι διαθέσιμα σε 22 χώρες, σε πάνω από 4.500 σημεία πώλησης. Θα τα βρεις σε Michelin εστιατόρια, αλλά και σε πολυτελή ξενοδοχεία ή ακόμα και σε σούπερ μάρκετ.

Οι δύο αδερφές είναι 28 ετών. Φέτος κατάφεραν να μπουν στην λίστα 30Under30 του Forbes, στην κατηγορία Retail & Ecommerce. Στο παρακάτω βίντεο μιλάνε για το brand τους και για το τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − fourteen =