αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι βασικοί 3 λόγοι για τους οποίους οι εργαζόμενοι της Google είναι πιο παραγωγικοί

Οι βασικοί 3 λόγοι για τους οποίους οι εργαζόμενοι της Google είναι πιο παραγωγικοί

Αν έχεις απορία για το πως οι εργαζόμενοι σε μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες, είναι πάντα παραγωγικοί, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Τα πράγματα, είναι λιγότερα δύσκολα από όσο δείχνουν. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τις πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσει ένας εργαζόμενος, έτσι ώστε να αποδίδει όσο καλύτερα γίνεται.

Ας δούμε τι κάνουν τελικά οι εργαζόμενοι της Google. Και καταφέρνουν να είναι πάντα παραγωγικοί. Όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό inc.com, υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

1- Είναι καλύτερο στην αποφυγή του burnout: Ναι, εκεί στην Google δουλεύουν σκληρά. Ξέρουν όμως πότε να σταματούν. Και μάλιστα, μια τακτική που ακολουθούν, είναι να κάνουν διαλογισμό στα διαλείμματα από τη δουλειά. Έχουν παρατηρήσει, ότι αυτό τους βοηθά στο να «μεταβούν» από τη σκληρή δουλειά, σε μια κατάσταση ηρεμίας. Το σημαντικότερο είναι ότι τελικά αποφεύγουν το burnout.

2- Διαχειρίζονται καλύτερα το χρόνο τους: Το έχουμε ξανά πει, ότι δεν αρκεί να δουλεύεις απλά πολύ, για να φτάσεις στην επιτυχία. Έχει σημασία και το τι ακριβώς κάνεις, μέσα στον χρόνο εργασίας σου. Αυτό το ξέρουν καλά στη Google, και έχουν ειδικά προγράμματα έτσι ώστε να αξιοποιούν έξυπνα το χρόνο τους. Και όχι απλά να κάθονται μπροστά από ένα PC και να… τσεκάρουν emails.

3- Είναι καλύτεροι στη συνεργασία: Οι πιο παραγωγικές ομάδες της εταιρίες, έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι κομβικό ρόλο παίζει η συνεργασία. Και συνεργάζονται μεταξύ τους. Επίσης, στην Google κυριαρχεί η λογική του open office, έτσι κάθε ιδέα μπορεί να… ακουστεί σε όλους. Όλοι μπορούν να έχουν ιδέες και όλοι μπορούν να τις πουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + three =