αρχικηVIRALΟι αυτόματοι πωλητές made in Άρτα που σου φτιάχνουν χυμό πορτοκαλιού σε 1 λεπτό μπροστά στα μάτια σου

Οι αυτόματοι πωλητές made in Άρτα που σου φτιάχνουν χυμό πορτοκαλιού σε 1 λεπτό μπροστά στα μάτια σου

Δίνεις 1 ευρώ και παίρνεις τον χυμό σου σε 1 λεπτό. Με αυτή τη λογική λειτουργούν τα ιδιαίτερα ATM της «Άρτα Φυσικά». Μιας εταιρίας που αποφάσισε να αξιοποιήσει κάπως διαφορετικά τα εξαίρετης ποιότητας πορτοκάλια Άρτας.

Πως λειτουργούν τα μηχανήματα της εταιρίας: Πρόκειται για αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας, που στύβουν τα πορτοκάλια επί τόπου και προσφέρουν ατόφιο δροσερό χυμό! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 1 λεπτό.

Απο τη στιγμή που ο πελάτης θα ρίξει το κέρμα στην ειδική υποδοχή και θα πατήσει το κουμπί, ο αποχυμωτής ξεκινά να στύβει τα πορτοκάλια. Τα πάντα γίνονται μπροστά στον πελάτη. Το μηχάνημα κόβει τα πορτοκάλια, τα στύβει και ο χυμός πέφτει στο ποτηράκι. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί οτι το μαχαίρι και όλα τα υλικά πλένονται αυτόματα μετά απο συγκεκριμένο αριθμό χυμών.

Πέρα από την Άρτα, η εταιρία έχει ήδη εξαπλωθεί με δύο ακόμη μηχανήματα στα Ιωάννινα, όπου η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Ενώ στα σχέδιά της είναι η περαιτέρω εξάπλωση σε παραλιακές περιοχές της Δυτικής Ελλάδος και σε μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος.

http://www.artafisika.gr/images/just-juiced-how-it-works.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + twenty =