αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι «Αναλώσιμοι» έφεραν 10.000 διανυκτερεύσεις σε 14 ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Οι «Αναλώσιμοι» έφεραν 10.000 διανυκτερεύσεις σε 14 ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη είναι στη δυτική Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής «Αναλώσιμοι 4»· δύο εβδομάδες γυρισμάτων, δύο μεγάλης έκτασης τοποθεσίες αλλά και ο μεγαλύτερος αριθμός πρωταγωνιστών του Χόλυγουντ που έχουν εμφανιστεί στην πόλη.

Το 2022 περιμένουμε πάρα πολλές κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας και μάλιστα η σεζόν θα ανοίξει τον Ιανουάριο με ταινία που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και θα κλείσει το Δεκέμβριο επίσης με παραγωγή στην πόλη, όπως ανακοίνωσε ο κ. Παναγιώτης Κουάνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΕΚΟΜΕ, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Philoxenia με θέμα «Οι κινηματογραφικές παραγωγές ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των περιφερειών».

Ο τομεάρχης τουρισμού της Κ. Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος είπε ότι μια παραγωγή φέρνει και άμεσα αποτελέσματα σε μια περιοχή εκτός από έμμεση ανάπτυξη στον τουρισμό. Ανέφερε ενδεικτικά ότι στο πλαίσιο της ταινίας Αναλώσιμοι, 300 άνθρωποι από το συνεργείο διαμένουν για 1,5 μήνα περίπου στην πόλη. Περίπου 10.000 διανυκτερεύσεις σε 14 ξενοδοχεία της περιοχής και αλλά και σε airbnb μέσα στον μήνα Νοέμβριο. Και αυτό πέρα από το κομμάτι του τεχνικού εξοπλισμού στο οποίο εργάζονται πολλαπλώς οι επιχειρήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 17 =