αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι Έλληνες φοιτητές που ξενυχτούν για να κατασκευάζουν αγωνιστικά μονοθέσια

Οι Έλληνες φοιτητές που ξενυχτούν για να κατασκευάζουν αγωνιστικά μονοθέσια

Στους δικούς της ρυθμούς τρέχει… η ομάδα της Prom Racing. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πρόκειται για μια ομάδα φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που ασχολείται με την κατασκευή μονοθέσιων αυτοκινήτων. Όπως εξηγούν οι ίδιοι σε ρεπορτάζ του Alpha, έχουν αφοσιωθεί στο project τους, και η καθημερινότητα τους μάλλον διαφέρει από αυτή άλλων φοιτητών.

Ο Θ. Σάλτας που είναι επικεφαλής της Prom Racing μιλώντας στην κάμερα επεσήμανε πως δεν υπάρχουν ωράρια ή αργίες στην ενασχόλησή τους αυτή, καθώς ακόμα και Πάσχα ή Χριστούγεννα πηγαίνουν για να δουλέψουν στα μηχανήματα που τους προσφέρει το ΕΜΠ. «Έχω κοιμηθεί μία μέρα σπίτι μου εδώ και δύο εβδομάδες», συμπλήρωσε.

Η ομάδα συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο. Και μάλιστα κατά την διάρκεια των διαγωνισμών αυτών δεν μένει σε κάποιο ξενοδοχείο, αλλά σε camping.

Ωστόσο, οι φοιτητές στέκονται και στο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Αφού όπως εξηγούν τα χρήματα για τα «τρέξει» η όλη προσπάθεια τους μπαίνει από κάποιους χορηγούς, ένα ένα κομμάτι των χρημάτων το βάζουν οι ίδιοι οι φοιτητές από την τσέπη τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 19 =