αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι άλλοι είναι τυχεροί»: 10 φράσεις που λένε οι losers (και δεν φτάνουν ποτέ στην επιτυχία)

«Οι άλλοι είναι τυχεροί»: 10 φράσεις που λένε οι losers (και δεν φτάνουν ποτέ στην επιτυχία)

Το είπε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Grant Cardone, στην συνέντευξη του στο It’s Possible: Μπορεί στην Ελλάδα να είναι δύσκολο να είσαι επιχειρηματίας. Αλλά δύσκολο είναι παντού.

«Η αλήθεια είναι, ότι το να ξεκινήσεις μια επιχείρηση –και να την κάνεις να δουλέψει σωστά- είναι δύσκολο παντού, ακόμα και στο Μαϊάμι. Υπάρχουν εκατομμύρια ιδρυτές μικρών επιχειρήσεων που ξεκινούν κάτι κάθε χρόνο, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν φτάνουν καν στο σημείο να προσλάβουν εργαζομένους» σημείωσε ο Cardone.

Και εξήγησε ότι αυτό που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά, είναι η νοοτροπία. «Αν η νοοτροπία σου είναι σωστή, αν εφαρμόσεις τον «κανόνα 10Χ» στην επιχείρηση σου, βάζοντας μεγάλους στόχους και αναλαμβάνοντας δράση δυναμικά, πιστεύω ότι μπορείς να φτάσεις σε τεράστια επιτυχία, κάνοντας business στην Ελλάδα» τόνισε.

Αυτοί που δεν καταφέρνουν να φτάσουν στην επιτυχία, συνήθως έχουν μια… κοινή οπτική για τα πράγματα. Την οποία την καταλαβαίνεις μέσα από αυτά που λένε. Συνήθως μένουν στις δικαιολογίες, και βλέπουν ένα πρόβλημα μέσα σε κάθε κατάσταση. Ποτέ δεν βλέπουν ευκαιρίες. Έχουν λάθος νοοτροπία.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 10 φράσεις που λένε οι losers. Και δείχνουν όλα αυτά που είπαμε πριν. Αν λες και εσύ κάποιες από αυτές, ξέρεις τι πρέπει να αλλάξεις.

https://i.pinimg.com/564x/33/a1/02/33a102118e6291a99829d74705a4e150.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έδειξα την ιδέα μου σε 1.200 ανθρώπους. Οι 900 είπαν όχι…»: Ο Bill Gates παραθέτει ένα μάθημα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 3 =