αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟικογένεια τουριστών βρήκε 8 κρυφές κάμερες σε βίλα στην Αθήνα, την οποία μίσθωσε μέσω Airbnb

Οικογένεια τουριστών βρήκε 8 κρυφές κάμερες σε βίλα στην Αθήνα, την οποία μίσθωσε μέσω Airbnb

Μια ιστορία που προκαλεί αίσθηση, παραθέτει μια οικογένεια τουριστών από την Ιρλανδία. Ο Paul και η Harriet Conroy, μαζί με τους δύο γιους τους Aaron και Paul Jnr και έναν φίλο, μίσθωσαν μια βίλα στην Αθήνα, μέσω Airbnb. Όπως κάνουν δηλαδή πολλοί τουρίστες κάθε χρόνο. Όμως η διαμονή τους δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως την περίμεναν…

Όπως υποστηρίζουν οι τουρίστες, στο σπίτι υπήρχαν 8 κρυφές κάμερες. Σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένου και του μπάνιου.

Η οικογένεια διαπίστωσε αρχικά ότι υπήρχαν κάποιες κρυφές κάμερες περιμετρικά του σπιτιού. Ο ένας γιος της οικογένειας εντόπισε τις πρώτες συσκευές καταγραφής. «Με κάλεσε και είπε ‘ρίξτε μια ματιά σε αυτό’. Ήταν μια κάμερα», λέει η Harriet μιλώντας στον Independent.

Αμέσως οι τουρίστες άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και βρήκαν συνολικά 8 κάμερες. Μια από αυτές στο μπάνιο, η οποία μάλιστα ήταν τοποθετημένη υπό γωνία για να «γράφει» στην τουαλέτα, το ντους και το υδρομασάζ.

«Υπήρχε μια κάμερα με αισθητήρα κίνησης στο υπνοδωμάτιο», προσθέτει η Harriet. Μετά από αυτές τις… απρόσμενες ανακαλύψεις, η οικογένεια έφυγε άμεσα από το σπίτι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Airbnb μπλόκαρε τον λογαριασμό του κατόχου της Βίλας, και αποζημείωσε την οικογένεια. «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα θέματα ιδιωτικότητας. Μόλις ενημερωθήκαμε, αφαιρέσαμε αυτόν οικοδεσπότη από την πλατφόρμα μας και αποζημιώσαμε πλήρως τους τουρίστες», σημειώνει εκπρόσωπος της Airbnb.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =