αρχικηVIRALΟικογένεια Ελλήνων δισεκατομμυριούχων αγόρασε 3 μέγα γιοτ

Οικογένεια Ελλήνων δισεκατομμυριούχων αγόρασε 3 μέγα γιοτ

Μια ελληνική οικογένεια δισεκατομμυριούχων παρήγγειλε τρία τεράστια γιοτ Admiral GC-Force 70, μήκους 70 μέτρων το καθένα. Η πώληση ανακοινώθηκε από την IYC και το The Italian Seag Group (TISG).

Οι λεπτομέρειες για την ίδια τη συμφωνία είναι ελάχιστες και η ταυτότητα της εν λόγω πλούσιας ελληνικής οικογένειας είναι άγνωστη, όπως σημειώνει το greekreporter.com.

Τα superyachts θα διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και χώρους καταστρώματος, άφθονη χρήση γυαλιού για να διασφαλιστεί ότι οι εσωτερικοί χώροι λαμβάνουν άφθονο ηλιακό φως και φυσικά τα designs θα έχουν κομψό και πολυτελές χαρακτήρα.

H Italia Sea Group (TISG) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο yachting, έχοντας κατακτήσει τη φήμη της για την πολυτελή κατασκευή σκαφών αναψυχής και πλοίων που φτάνουν τα 100 μέτρα.

Η στρατηγική τοποθεσία της στo λιμάνι της Marina di Carrara και η 100% made in Italy πολιτική της την έχει αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες καθώς έχει κατασκευάσει πάνω από 1254 σκάφη αναψυχής στην ιστορία της λειτουργίας της.

Σύμφωνα με το deal της οικογένειας Ελλήνων δισεκατομμυριούχων με την εταιρεία, το κάθε ένα από τα τρία σκάφη που έχει παραγγείλει θα διαθέτει επτά πολυτελείς καμπίνες επισκεπτών και δέκα καμπίνες πληρώματος.

Οι ημερομηνίες παράδοσης των πολυτελών σκαφών έχουν οριστεί για το 2026, 2027 και 2028 αντίστοιχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + five =