αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟδεύουν προς νέο ιδιοκτήτη τα 16 καταστήματα του Μαρινόπουλου

Οδεύουν προς νέο ιδιοκτήτη τα 16 καταστήματα του Μαρινόπουλου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η υποβολή προσφορών για τα 16 σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος (15 καταστήματα και ένας χώρος στάθμευσης) που είχε στην κατοχή της η Ζήνων Ακίνητα. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ακίνητα σημαντικής αξίας καθώς τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε κομβικά σημεία και δρόμους υψηλής εμπορικής αξίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του News247.gr, την πλέον άρτια προσφορά κατέθεσε η εισηγμένη εταιρεία Grivalia Properties η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate και έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ακίνητα που ήταν ιδιοκτησίας Μαρινόπουλου πέρασαν στη Ζήνων Ακίνητα, η οποία τέθηκε υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, το 2002 έναντι τιμήματος 60 εκατ. ευρώ με την αλυσίδα να διατηρεί έως και σήμερα την εμπορική εκμετάλλευση τους.

Η αξία των εν λόγω ακινήτων της αλυσίδας εκτιμήθηκε στην τελευταία διαδικασία αποτίμησης του χαρτοφυλακίου στα 16,5 εκατ. ευρώ τίμημα που φέρεται ότι πλησιάζει σε αυτό που προσέφερε η Grivalia.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 12 =