αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεχνάς τους κωδικούς σου; Εδώ είναι ένα App που τους θυμάται για εσένα

Ξεχνάς τους κωδικούς σου; Εδώ είναι ένα App που τους θυμάται για εσένα

Στην εποχή μας είναι συνηθησμένο να έχεις εγγραφεί σε πολλές πλατφόρμες. Να έχεις πολλά προφίλ στα social media και να έχεις πολλούς λογαριασμούς σε υπηρεσίες και τράπεζες. Κάπου εκεί… αρχίζεις να ξεχνάς τους κωδικούς πρόσβασης σου. Και λογικό. Πως να θυμάσαι τόσους κωδικούς;

Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει τι App 1Password. Mπορεί να απομνημονεύσει κάθε κωδικό που έχετε και να είναι ασφαλισμένος στην εφαρμογή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να θυμάστε τον κωδικό.

Το 1Password θεωρείται από τους ειδικούς της αγοράς, εύκολο, και ασφαλές, ενώ χαρακτηρίστηκε από την Fast Company ως η καλύτερη εφαρμογή του 2018. Μπορείτε να εγγράφεστε όπου θέλετε και εκείνο θα θυμάται μετά τον κωδικό που έχετε χρησιμοποιήσει. Παράλληλα, μπορεί να σας καθοδηγήσει πως να κάνετε και πιο ασφαλείς τους κωδικούς που ήδη έχετε, ενώ σας ενημερώνει επίσης αν κάποιο σαιτ στο οποίο έχετε βάλει τα στοιχεία σας έχει δεχθεί κυβερνο-επίθεση.

Μπορείτε να οργανώσετε ακόμα και τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών, τραπεζικών λογαριασμών, αλλά επίσης και για το δίπλωμα οδήγησης σας, το διαβατήριο όπως επίσης και διευθύνσεις.

Επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μην πέσουν τα στοιχεία σας σε λάθος χέρια, σε περίπτωση που χάσετε το smartphone. Εκτός του κωδικού που μπορείτε να έχετε για να παραμένει κλειδωμένη η εφαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε και την αναγνώριση προσώπου (Face ID) ώστε να ξεκλειδώνει μόνο σε εσάς.

Βρες το εδώ για iOS

Βρες το εδώ για Android

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 20 =