αρχικηVIRALΞενοδοχείο στην Ισλανδία με θέα το Βόρειο Σέλας δέχεται να το πληρώσετε με φωτογραφίες

Ξενοδοχείο στην Ισλανδία με θέα το Βόρειο Σέλας δέχεται να το πληρώσετε με φωτογραφίες

Αν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος (ή αν βγάζεις καλές φωτογραφίες), τότε αυτό που ανακοίνωσε το ξενοδοχείο Hotel Rangá θα σου φανεί εξαιρετική ιδέα. Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ισλανδία. Και όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του, προσφέρουν δωρεάν διαμονή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και πληρωμένα εισιτήρια από και προς την Ισλανδία, σε έναν φωτογράφο που θα τους πληρώσει για την φιλοξενία με φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας. 

Με απλά λόγια, ο φωτογράφος που θα φιλοξενηθεί εκεί, θα παρέχει υλικό το οποίο θα μπορεί να το αξιοποιήσει διαφημιστικά το ξενοδοχείο. Αυτή θα είναι η… πληρωμή.

Φυσικά όλο αυτό το project θα είναι μία ευκαιρία και για τον ίδιο τον φωτογράφο έτσι ώστε να εμπλουτίσει το προσωπικό του portfolio.

Το ξενοδοχείο παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε ένα αστροπαρατηρητήριο. Βρίσκεται μακριά από τις πόλεις, ανάμεσα στα χωριά Hella και Hvolsvöllur. Από τα δωμάτιά του, οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης την θέα του ποταμού των σολομών, Eystri Rangá, και του ηφαιστείου Hekla. Παγετώνες και οι νήσοι Westman Islands «κρύβονται» μόνο από τις κουρτίνες των παραθύρων.

«Αν σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε το εκπληκτικό τοπίο της Ισλανδίας» αυτή είναι η τέλεια βάση. Ο φωτογράφος που θα επιλεγεί, θα έχει επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί The Highland Center Hrauneyjar, στα ακατοίκητα highlands της Ισλανδίας.

Μήπως ενδιαφέρεσαι; Μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − six =