αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκινούν συνεργασία BestPrice.gr και ΕΛΤΑ Courier- Εκπτώσεις και ειδικές τιμές για τα συνεργαζόμενα καταστήματα

Ξεκινούν συνεργασία BestPrice.gr και ΕΛΤΑ Courier- Εκπτώσεις και ειδικές τιμές για τα συνεργαζόμενα καταστήματα

Το BestPrice.gr – η πρώτη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό διαδίκτυο – και η ΕΛΤΑ Courier, η εταιρία ταχυμεταφορών του Ομίλου ΕΛΤΑ που παρέχει υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη εδώ και 194 χρόνια, ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενίσχυση των μικρότερων ηλεκτρονικών καταστημάτων ώστε να έχουν πρόσβαση σε ανταγωνιστικές χρεώσεις, για παραδόσεις παραγγελιών ακόμη και στον πιο απομακρυσμένο προορισμό της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργαζόμενα με το BestPrice.gr καταστήματα, θα απολαμβάνουν εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΛΤΑ Courier, ανεξαρτήτως όγκου παραγγελιών. Μεταξύ των προνομίων αυτών είναι και η παράδοση σε δυσπρόσιτους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς χωρίς επιπλέον χρεώσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΤΑ Courier διαθέτει την πρώτη εγκατάσταση στην Ευρώπη ρομποτικού συστήματος διαλογής που έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 168.000 δέματα ημερησίως και εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη μέρα. Μάλιστα, το 94% των δεμάτων παραδίδεται την επόμενη ημέρα, με εξαίρεση τις απομακρυσμένες περιοχές και νησιά. Επιπλέον, τα σημεία εξυπηρέτησης της ΕΛΤΑ Courier αγγίζουν τα 1.200 στην Ελλάδα και περίπου 500.000 παγκοσμίως. 

Από την άλλη πλευρά, το BestPrice.gr είναι η πρώτη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, με 4 εκατ. χρήστες το μήνα. Την πλατφόρμα εμπιστεύονται 3.400 ηλεκτρονικά καταστήματα για την προβολής τους, αριθμός ο οποίος διαρκώς αυξάνεται. 

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων αυτών αποτελείται από μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, η δυνατότητα αξιοποίησης των υπηρεσιών της ΕΛΤΑ Courier με προνομιακούς όρους, συμβάλλει σημαντικά στο να είναι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.

Η συνεργασία των δυο εταιριών, συνεπώς, παρέχει ουσιαστικά κίνητρα σε μικρότερα ηλεκτρονικά καταστήματα να αναπτυχθούν, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του e-commerce στην Ελλάδα.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + eight =