αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεκινά το YouTube Premium Lite. Συνδρομητικό πακέτο για να βλέπεις βίντεο χωρίς διαφημίσεις

Ξεκινά το YouTube Premium Lite. Συνδρομητικό πακέτο για να βλέπεις βίντεο χωρίς διαφημίσεις

Όλοι οι μεγάλοι παίκτες αναζητούν τρόπους για να δελεάσουν τους χρήστες όχι μόνο να προτιμήσουν τις υπηρεσίες τους, αλλά να γίνουν και ενεργοί συνδρομητές που δεν θα τη βγάζουν στο “τσάμπα”. Αν κάποιος δυσκολεύεται χαρακτηριστικά να πείσει το κοινό να γίνει συνδρομητής, τότε αυτή δεν είναι άλλη από τη Google που πασχίζει εδώ και χρόνια με τα διάφορα συνδρομητικά πακέτα στο YouTube.

Η εταιρεία, πάντως, έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Φινλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Δανία) το συνδρομητικό πακέτο YouTube Premium Lite, το οποίο ουσιαστικά αφαιρεί τις διαφημίσεις από τα videos του YouTube χωρίς να προσφέρει τις έξτρα λειτουργίες του κλασικού πακέτου YouTube Premium (δηλαδή offline downloads και αναπαραγωγή στο background).

Με το YouTube Premium Lite αφαιρούνται, λοιπόν, οι διαφημίσεις από την υπηρεσία YouTube σε όλες τις εκδόσεις της (web, iOS, Android, Smart TVs, παιχνιδοκονσόλες), όπως και από την υπηρεσία YouTube Kids. Το κόστος είναι στα €6.99/μήνα, δηλαδή σχεδόν τα μισά χρήματα από τα €11.99/μήνα του YouTube Premium.

Από τη στιγμή που βρίσκεται σε πειραματική λειτουργία, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Λογικά η Google θα περιμένει να δει κατά πόσο θα ενδιαφερθούν οι χρήστες σε αυτές τις χώρες και έπειτα θα λάβει τις αποφάσεις της.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 19 =