αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεκινά το TikTok Resumes: Πως θα μπορεί κάποιος να βρει δουλειά… μέσω TikTok

Ξεκινά το TikTok Resumes: Πως θα μπορεί κάποιος να βρει δουλειά… μέσω TikTok

Εσύ θα δοκίμαζες να βρεις δουλειά μέσω του TikTok; Το TikTok πάντως θέλει να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα και έτσι λανσάρει το TikTok Resumes. Τι είναι αυτό; Είναι μια νέα πλατφόρμα για όσους ψάχνουν δουλειά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας ανά πάσα στιγμή και δημιουργούν ένα βίντεο με #TikTokResume στην ιστοσελίδα TikTokresumes.com για να δείξουν τις δεξιότητές τους, όπως στο παρελθόν γινόταν σε μια συνοδευτική επιστολή.

Καθώς το βίντεο θα κοινοποιηθεί στην πλατφόρμα με το συνηθισμένο τρόπο, θα ζητηθεί από τους αιτούντες να μην συμπεριλάβουν το επώνυμο, το email ή άλλες προσωπικές πληροφορίες στο video τους στο TikTok Resume. Οι υπεύθυνοι πρόσληψης θα ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες αργότερα.

Οι εργοδότες ελέγχουν τα βίντεο, τα οποία πρέπει να είναι δημόσια και προγραμματίζουν συνεντεύξεις με τους αιτούντες που τους ενδιαφέρουν.

Τα βίντεο – βιογραφικά είναι μία προσπάθεια για να βοηθήσουν τους νέους να βρουν μια δουλειά που να τους πληρώνει ικανοποιητικά σύμφωνα με την διευθύντρια  μάρκετινγκ της TikTok και δημιουργό του προγράμματος Κέιλα Ντίξον.

Επί του παρόντος, η εταιρεία τρέχει το TikTok Resumes ως πιλοτικό πρόγραμμα για τους χρήστες της στις ΗΠΑ και σκοπεύει να το διαθέσει παγκοσμίως εάν στεφθεί με επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − eleven =