αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεκινά σήμερα η πλατφόρμα Disney+. Οι προπαραγγελίες έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ

Ξεκινά σήμερα η πλατφόρμα Disney+. Οι προπαραγγελίες έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ

Ακόμα πιο έντονος θα είναι από σήμερα ο ανταγωνισμός στις πλατφόρμες online streaming. Αφού στο παιχνίδι μπαίνει ο «γίγαντας» που ακούει στο όνομα Disney+.

Όπως σημειώνει το Business Insider, λίγες ώρες πριν από το ντεμπούτο του Disney+ στις ΗΠΑ, η υπηρεσία έφτασε ήδη τα 1,9 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι προχώρησαν σε προπαραγγελία της, εκμεταλλευόμενοι τα κίνητρα που έδωσε η εταιρεία.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε η Jumpshot δείχνουν μια συνεχή αύξηση του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την Κυριακή, όπου οι προπαραγγελίες άγγιξαν τις 100.000. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το 34% από όσους προχώρησαν σε προπαραγγελία του Disney+ (περίπου 640.000) χρησιμοποιούν ήδη τουλάχιστον μία ακόμα streaming πλατφόρμα.

Η τιμή του Disney+ θα ανέρχεται σε 7 δολάρια το μήνα και για την εταιρεία αποτελεί στοίχημα να μπορέσει να προσελκύσει μέχρι και 90 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως σε πέντε χρόνια.

Οι πελάτες θα μπορούν να αποθηκεύουν τον κωδικό πρόσβασής τους σε έως και 10 συσκευές ανά οικογένεια και να παρακολουθούν τέσσερις παράλληλες ροές ταινιών ή εκπομπών.

Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα έρθει το Disney+ στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + fourteen =