αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεκινά ο δεύτερος κύκλος του Tech Academy- Το πρόγραμμα που καταπολεμά τη νεανική ανεργία

Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του Tech Academy- Το πρόγραμμα που καταπολεμά τη νεανική ανεργία

Σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει αρνητικά στατιστικά όπως η υψηλή ανεργία ανάμεσα στους νέους στη χώρα μας, το χαμηλό ποσοστό ατόμων που διαθέτουν ψηφιακές δεξιότητες πέραν των βασικών, αλλά και τα απογοητευτικά ποσοστά επαγγελματιών πληροφορικής ανάμεσα στο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα, η Socialinnov δημιούργησε το προηγούμενο καλοκαίρι το πρόγραμμα ανάπτυξης τεχνολογικών δεξιοτήτων Tech Academy. Πρόκειται για μία δράση με βασικούς στόχους την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στην Ελλάδα και, στη συνέχεια, τη διασύνδεση των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην ανεύρεση νέων επαγγελματικών προοπτικών. Το πρόγραμμα Tech Academy αποσκοπεί, ουσιαστικά, να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο μεταξύ εταιρειών και νέων απασχολούμενων που θέλουν να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, φέρνοντας νέο τεχνολογικό ταλέντο στην αγορά, σε μία εποχή που το ζήτημα της ανεργίας εντείνεται περαιτέρω λόγω της τρέχουσας κρίσης.

Ο 2ος κύκλος του προγράμματος Tech Academy ξεκινά

Ο δεύτερος κύκλος του Tech Academy ξεκινάει άμεσα, με στόχο τη βελτίωση των skills των συμμετεχόντων στον τομέα του Front-End Development. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και τα μαθήματα, που θα παραδίδονται διαδικτυακά, διεξάγονται στα ελληνικά. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στο δικό τους ρυθμό και θα έχουν την υποστήριξη ενός εκπαιδευτή καθ’ όλη τη διάρκειά του. Θα λάβουν εκπαίδευση στις βασικές αρχές ανάπτυξης εφαρμογών με HTML5 και, στη συνέχεια, θα δώσουν εξετάσεις για την πιστοποίηση ΜΤΑ της Microsoft: HTML5 Application Development Fundamentals. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοικτές έως τις 09/02 και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Στηρίξτε την καμπάνια της Socialinnov στο GiveandFund με τη δική σας δωρεά!

Για να μπορέσει να εξασφαλίσει περισσότερες υποτροφίες σε άνεργους νέους ώστε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, η Socialinnov δημιούργησε μία καμπάνια crowdfunding, μέσω του GiveandFund.com. Κάνοντας μία – μικρή ή μεγάλη – δωρεά, μέσω της πλατφόρμας, μπορείτε να στηρίξετε την καμπάνια και να προσφέρετε δύο υποτροφίες συνολικής αξίας 3.500 ευρώ για Front-End Development σε άνεργους νέους, ενισχύοντας τις επαγγελματικές προοπτικές τους. Με αυτόν τον τρόπο, δύο νέοι που έχουν ανάγκη από εργασία μπορούν να αποκτήσουν τα digital skills που θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια της Socialinnov στο GiveandFund.com θα βρείτε στο https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/socialinnov-techacademy.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + eleven =