αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκινά ο έβδομος κύκλος του επιχειρηματικού επιταχυντή Creative Industries Vol. 3

Ξεκινά ο έβδομος κύκλος του επιχειρηματικού επιταχυντή Creative Industries Vol. 3

Τον επόμενο μήνα, ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, αφιερωμένος στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες,ξεκινά! Creative Industries Vol. 3 προ των πυλών λοιπόν, και παρουσιάζεται ο νέος -7ο πλέον- κύκλος του, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 18.30, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την εκδήλωση Be innovative, be creative Vol. 3!

Μήπως οι τέχνες και η επιχειρηματικότητα δεν είναι τελικά τόσο αντίθετες; Οι ειδικοί έρχονται να μας το αποδείξουν!

Ο Γιάννης Σκαλτσάς, επίκουρος καθηγητής και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, θα μας μιλήσει με βάση την τεράστια εμπειρία του για τη σχέση της δημιουργικότητας των τεχνών και της επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια, ο ιδιαίτερα δημιουργικός επιχειρηματίας Μανώλης Αγγελάκης, γνωστός και ως tind, θα μας αφηγηθεί την ατέρμονη ιστορία της μεταξοτυπίας, της αρχαιότερης εκτυπωτικής μεθόδου. Οι τρεις μοίρες, η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Άτροπος, μεταμορφώνονται αναδεικνύοντας τους τρεις βασικούς παράγοντες της επιχειρηματικής επιτυχίας: τη σωστή αποτίμηση των αναγκαίων συνθηκών, την αξιοποίηση της αγαθής τύχης και το μάθημα από τα λάθη μας.

Το Be innovative, be creative Vol. 3 θα ανοίξει ο Αντώνης Οικονόμου, διευθυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, ο οποίος θα αναφερθεί στην πορεία του Επιχειρηματικού Επιταχυντή μέχρι σήμερα αλλά και στους λόγους για τους οποίους το πρόγραμμα επικεντρώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τομέα των Creative and Cultural Industries (CCIs).

Δραστηριοποιείσαι στον τομέα των Δημιουργικών Βιομηχανιών; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα και να λύσεις όλες σου τις απορίες; Να γνωρίσεις αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του χώρου; Σε περιμένουμε!

Μάθε περισσότερα για τον 7ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή “CreativeIndustriesVol. 3” εδώ.

**Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου εδώ.

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =