αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεκίνησε το πρώτο τουρνουά Esports στο TikTok

Ξεκίνησε το πρώτο τουρνουά Esports στο TikTok

Το TikTok μπήκε για τα καλά στην ζωή μας, εν μέσω καραντίνας. Με τα γνωστά μίνι βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες. Τώρα η πλατφόρμα πάει ένα βήμα πιο κάτω. Από εχτές ξεκίνησε το πρώτο τουρνουά Esports στο TikTok.

Η εφαρμογή ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Collegiate StarLeague, για τη διεξαγωγή ενός τουρνουά esports, με την ονομασία TikTok Cup CSL.

Χτες ξεκίνησε ο προκριματικός γύρος. Μάλιστα, όλοι οι αγώνες θα έχουν και ζωντανή μετάδοση στο Twitch μέσω του επίσημου καναλιού της Collegiate StarLeague, ενώ οι επόμενοι προκριματικοί θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (16-17 Μαΐου).

Πρόκειται για ένα τουρνουά, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2010 στη Βόρειο Αμερική, με ομάδες φοιτητών από κολλέγια. Έτσι, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε πιστοποιημένα κολλέγια ή πανεπιστήμια των ΗΠΑ, ώστε να δημιουργήσουν ομάδες με συμφοιτητές τους και όχι με φοιτητές από άλλες σχολές.

«Το TikTok και τα esports συγκρούονται στο πρώτο TikTok Cup για gamers των κολλεγίων! Εκπροσώπησε το σχολείο σου σε αυτό το δωρεάν event, με συνολικά βραβεία ύψους 60000 δολαρίων, που εκτείνεται για όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε live stream, ζωντανές μεταδόσεις και δώρα», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του TikTok Cup CSL.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + eight =