αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησε το Ελληνικό Hub στην Silicon Valley

Ξεκίνησε το Ελληνικό Hub στην Silicon Valley

Την επίσημη έναρξη του Silicon Valley Greek Hub (SVGH) πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Χρίστο Δήμα και τον Γιάννη Σμυρλή, Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (ΔΟΣΕ του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρο του Enterprise Greece, με την άφιξη τους στο Σαν Φρανσίσκο όπου πραγματοποιούν επίσκεψη εργασίας. Μέλη της ομογένειας, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Silicon Valley παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στο Ελληνικό Προξενείο.

Η SVGH είναι μια πρωτοβουλία δικτύωσης που δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο και μέλη της αποτελούν Έλληνες της Bay Area που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας με διάφορες ειδικότητες (στελέχη επιχειρήσεων, ιδρυτές startup, ακαδημαϊκοί ερευνητές, ειδικοί σε κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου κ.α.). Φιλοδοξώντας να συνδέσει τη Silicon Valley με το παγκόσμιο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας, στο πλαίσιο της Οικονομικής Διπλωματίας, η SVGH ανοίγει το δρόμο για δημιουργικές συνέργειες στην επιχειρηματικότητα, τις επιχειρήσεις, το εμπόριο και την τεχνολογία.

Το αρχικό φάσμα των δραστηριοτήτων του SVGH περιλαμβάνει α) τακτικές διαδικτυακές συνεδρίες καθοδήγησης μεταξύ των μελών της πλατφόρμας και Ελλήνων επιχειρηματιών, β) μια σειρά εκδηλώσεων δικτύωσης που θα συνδέουν ομοϊδεάτες συνομηλίκους και γ) διαδικτυακές συζητήσεις με ειδικούς προσκεκλημένους ομιλητές που καλύπτουν τάσεις και θέματα που σχετίζονται με την καινοτομία και την τεχνολογική κοινότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 12 =