αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΞεκίνησε η κατασκευή του πολυτελούς Navarino Bay

Ξεκίνησε η κατασκευή του πολυτελούς Navarino Bay

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει πλέον το φιλόδοξο σχέδιο του Navarino Bay Hotel, δίνοντας παράλληλα το εναρκτήριο λάκτισμα για μια σειρά από επενδύσεις στην Μεσσηνία από την TEMES του Ομίλου Κωσνταντακόπουλου, που περιλαμβάνουν την δημιουργία οκτώ νέων ξενοδοχείων στο νομό και για την ακρίβεια στις περιοχές Γιάλοβα, Ριζόμυλο, Κυνηγό.

Οι νέες επενδύσεις που προγραμματίζονται θα ανεβάσουν το σύνολο των επενδύσεων της TEMES στα 2,5 δισ. ευρώ, όπως έχει τονίσει σε παλαιότερη ομιλία του ο επικεφαλής της TEMES, κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ενώ συνολικά θα έχουν δημιουργηθεί πάνω από 11.000 θέσεις εργασίας.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το Navarino Bay, όπως αναφέρει το businessdaily.gr η κατασκευή του ξεκίνησε ήδη με τις αρχικές εργασίες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον κόλπο του Ναβαρίνου, όπου από το 2011 ήδη λειτουργεί το γήπεδο The Bay Course. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το The Bay Clubhouse, ένα από τα πρώτα υπόσκαφα γκολφ clubhouses παγκοσμίως, έκτασης 2.000 τ.μ.

Η επένδυση για το Navarino Bay που θα περιλαμβάνει 51 σουίτες και 48 βίλες με πισίνα, θα διαθέτει 322 κλίνες και υποδομές όπως spa και θα υλοποιηθεί σε 200 στρέμματα, εντάσσεται σε ένα σχέδιο επενδύσεων που συνολικά φθάνει τα 250 εκατ. ευρώ και αφορά τις προαναφερθείσες περιοχές.

Οι επενδύσεις αναμένεται να δημιουργήσουν 630 άμεσες θέσεις εργασίας και μαζί με τις έμμεσες, συνολικά πάνω από 1.000 νέες θέσεις εργασίες, πλέον των σημερινών περίπου 4.000 συνολικών (έμμεσων και άμεσων) θέσεων εργασίας που έχει δημιουργήσει η λειτουργία του Navarino Dunes.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =