αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησε από το φοιτητικό του δωμάτιο και έχτισε μια αυτοκρατορία: Η ιστορία του ανθρώπου που έφτιαξε την Dell

Ξεκίνησε από το φοιτητικό του δωμάτιο και έχτισε μια αυτοκρατορία: Η ιστορία του ανθρώπου που έφτιαξε την Dell

Ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζεις, πιθανότατα θα καταλάβεις την ιδιότητα του, ακούγοντας απλά το όνομα του. Μιλάμε για το Michael Dell. Ναι, είναι ο ιδρυτής του τεχνολογικού γίγαντα, Dell. Η ιστορία του, ξεκινά όπως αρκετές άλλες ιστορίες μεγάλων επιχειρηματιών.

Ο ίδιος αγαπούσε πάντα τους υπολογιστές. Ξεκίνησε την Dell από το φοιτητικό του δωμάτιο, πουλώντας PCs. Οι γονείς του ήθελαν να γίνει γιατρός. Ωστόσο, αυτός είχε άλλα σχέδια. Παράτησε το πανεπιστήμιο και αφοσιώθηκε στο project του. Οι γονείς του έγιναν έξαλλοι, αλλά ο νεαρός Michael Dell πίστευε στο όνειρο του. Λίγο αργότερα, η πορεία του δεν μπορούσε πια να ανακοπεί. Γιατί; Διότι μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας, η Dell είχε 6 εκατ. δολάρια έσοδα από πωλήσεις.

Όπως σημειώνει το βίντεο του Born Realist, ο γνωστός επιχειρηματίας ήρθε αντιμέτωπος με πολλές δοκιμασίες στην μακρά διαδρομή του. Πάντα όμως κατάφερνε να τις ξεπερνά. Σήμερα έχει μια περιουσία που φτάνει τα 23,4 δισ. δολάρια. Αξίζει να δούμε και μια φράση του:

«Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια, οραματιστής ή πτυχιούχος πανεπιστημίου, για να γίνεις πετυχημένος. Χρειάζεσαι απλά ένα όνειρο», τονίζει ο Michael Dell.

Amazing Story of DELL

“Regrets are born of paths never taken.” – Michael Dell

Posted by Born Realist on Montag, 20. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =