αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του Kaizen Campus στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του Kaizen Campus στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν οι εργασίες εκσκαφών για την  κατασκευή του νέου κτιρίου γραφείων της Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano), το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους. Το έργο της μελέτης και κατασκευής του κτιρίου γραφείων έχει αναλάβει η Dimand, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων. 

Η αρχιτεκτονική μελέτη προβλέπει την κατασκευή ενός καινούριου, υπερσύγχρονου κτιρίου 3 ορόφων με 3 πτέρυγες  συνολικού  εμβαδού  7.500 τ.μ, ενώ θα διαθέτει και υπόγειο όπου θα φιλοξενούνται θέσεις πάρκινγκ και άλλοι κύριοι και βοηθητικοί χώροι. Το σχήμα, η ανάπτυξη της επικοινωνίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, η επιλογή των υλικών και η τελική του εικόνα του προσδίδουν το χαρακτήρα σημείου αναφοράς (landmark). Όλο το συγκρότημα των στεγασμένων χώρων εκτονώνεται στην εσωτερική αυλή που με τις διαμορφώσεις της μετατρέπεται σε πυρήνα κοινωνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τους εργαζομένους.

https://kaizengaming.com/wp-content/uploads/2021/05/KaizenCampus-DayNight_site.png

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του κτιρίου είχε ως προτεραιότητα και την ενσωμάτωση των βασικών αρχών του βιοκλιματικού σχεδιασμού και πρόκειται να πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές σύστημα πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) σε επίπεδο GOLD, αλλά και με τo διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ακουστική μελέτη αλλά και στη μελέτη φωτισμού προκειμένου να επιτευχθούν οι ιδανικές εσωτερικές συνθήκες για τους εργαζόμενους.

Το υβριδικό μοντέλο απασχόλησης που ήδη εφαρμόζει η εταιρεία θα αποτελέσει την κύρια κατεύθυνση για την αρχιτεκτονική προσέγγιση και τη σχετική διαρρύθμιση των χώρων, με στόχο να ικανοποιήσει τη μέγιστη αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της που εργάζεται είτε εξ αποστάσεως είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας.

Η δημιουργία του  υπερσύγχρονου κτιρίου της Κaizen Gaming, εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κορυφαίας GameTech εταιρείας στην Ελλάδα και μίας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, η οποία  συνεχίζει να επενδύει σε δράσεις που βρίσκουν πρωταγωνιστές τους ανθρώπους και την τεχνολογία, στοιχεία που συνιστούν καίριους πυλώνες για τη συνεχή επέκταση και εξωστρέφειά της. Τα νέα γραφεία  της Kaizen Gaming θα μπορούν πλέον να φιλοξενήσουν ολοκληρωτικά τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό ομάδα της, αυτή της Τεχνολογίας – η οποία αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες αν όχι μεγαλύτερη στην Ελλάδα με πάνω από  260 και πλέον Kaizeners να συνεχίσουν να παράγουν τεχνογνωσία  στη βάση της agile μεθοδολογίας που υλοποιεί ήδη από το 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =