αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησαν με 60 δολάρια το 2001. Τώρα τα δύο αυτά αδέρφια μπήκαν στην λίστα δισεκατομμυριούχων του Bloomberg

Ξεκίνησαν με 60 δολάρια το 2001. Τώρα τα δύο αυτά αδέρφια μπήκαν στην λίστα δισεκατομμυριούχων του Bloomberg

Όταν ξεκίναγαν, ίσως δεν είχαν φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Ξεκίνησαν από το υπνοδωμάτιο τους, όπου έγραψαν τον κώδικα για το πρώτο τους videogame. Τα πρώτα έσοδα τους; Μόλις 60 δολάρια, τον πρώτο μήνα. Στην συνέχεια αυτά ανέβηκαν… στα 100 δολάρια. Σήμερα βέβαια τίποτα δεν είναι ίδιο. O 37χρονος Ίγκορ Μπουχμάνοφ και ο 34χρονος Νμτίτρι Μπουχμάνοφ είναι τα δύο αδέρφια που μπήκαν μόλις στην λίστα δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Οι ίδιοι ίδρυσαν σε εκείνο το δωμάτιο την εταιρεία ηλεκτρονικών παιγνιδιών Playrix Holding, το μακρινό 2001, και έχουν μέχρι στιγμής κέρδη 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν είχαμε καμία εμπειρία, καμία κατανόηση της επιχειρηματικότητας. Το μόνο που ονειρευόμασταν ήταν να δημιουργούμε ηλεκτρονικά παιχνίδια», λέει ο Ιγκόρ.

Σήμερα τα δύο αδέρφια ζουν στο Τελ-Αβίβ και εξ αποστάσεως διευθύνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι υπερβαίνουν τους χίλιους και δραστηριοποιούνται στα γραφεία της εταιρείας τους που βρίσκονται στην Ιρλανδία, την Ρωσία, την Ουκρανία και την Λευκορωσία.

Άλλωστε, η εταιρία τους πλέον είναι πολύ μεγάλη. Περισσότερα από 30 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο παίζουν τα videogames της Playrix. Η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών παιγνιδιών για iOS και Google Play. Τα πιο γνωστά παιγνίδια της εταιρείας είναι τα Gardenscapes, Homescapes, Fishdom.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + sixteen =