αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞέφυγε η κατάσταση: Έπεσε ξύλο στην ΓΣ της Creta Farm

Ξέφυγε η κατάσταση: Έπεσε ξύλο στην ΓΣ της Creta Farm

Κάτι παραπάνω από θερμό ήταν το κλίμα στην σημερινή ΓΣ της Creta Farm. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την εταιρία, ασκήθηκε βία από τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη (πρώην CEO) και δικηγόρο του, προς τον Μάνο Δομαζάκη και τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης.

Η ΓΣ διεκόπη και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Στην συνέχεια η εταιρία έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Γ.Σ. της εταιρίας Creta Farm A.E. την 26η Σεπτεμβρίου 2019, σε συνέχεια της διακοπείσας για την ως άνω ημέρα συνεδρίασης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Δομαζάκις, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αναγνώσει επιστολή του Προέδρου της Γ.Σ. κ. Πλάτωνος Νιάδη, ο οποίος είχε ανυπέρβλητο προσωρινό κώλυμα να παραστεί στη γενική συνέλευση.

Τότε επιχείρησαν να καταλάβουν πραξικοπηματικά το προεδρείο ο μέτοχος κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, χειροδικώντας κατά του Προέδρου του ΔΣ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εντάσεις που καθιστούσαν αδύνατη τη συνέχιση της Γ.Σ., η συνεδρίαση της οποίας διεκόπη και εξ αυτού του λόγου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ και του προέδρου του Δ.Σ. για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =