αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝτύσε το avatar σου: Το Meta ανοίγει μαγαζί με ψηφιακά ρούχα για Facebook, Messenger και Instagram

Ντύσε το avatar σου: Το Meta ανοίγει μαγαζί με ψηφιακά ρούχα για Facebook, Messenger και Instagram

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις τωρινές επιλογές ένδυσης που προσφέρει το Facebook, το Messenger και το Instagram για το ψηφιακό σας avatar, το Meta φέρνει τη λύση, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να βάλετε το χέρι στην τσέπη και μάλλον…αρκετά βαθιά.

Αναλυτικότερα, το Meta ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ανοίξει το Avatars Store, το οποίο θα πουλά ψηφιακά ρούχα για τα avatars των προαναφερθέντων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για το ντεμπούτο του, η εταιρία καλωσορίζει στο metaverse πασίγνωστους οίκους μόδας, όπως η Balenciaga και η Prada, καθώς και δημιουργίες του σχεδιαστή Thom Browne. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν στο Avatars Store του Meta ένα φούτερ με το λογότυπο της Balenciaga, ιδιαίτερα κουστούμια, μέχρι και μια στολή μηχανής. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού περισσότερες γνωστές μάρκες πρόκειται να προστεθούν μελλοντικά.

Μιλώντας σχετικά, μέσα από μια δημοσίευσή του στο Facebook, ο Zuckerberg τόνισε:

Τα ψηφιακά αγαθά θα είναι ένας σημαντικός τρόπος έκφρασης στο metaverse και ένας μεγάλος μοχλός της δημιουργικής οικονομίας.

Για την ώρα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ανοίξει τις πόρτες του το ψηφιακό κατάστημα, πέρα από το «σύντομα» που αναφέρει η ανακοίνωση του Meta, ούτε πώς ακριβώς θα μπορούν να το επισκέπτονται οι χρήστες. Συγχρόνως, δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε και για τις τιμές των προϊόντων, οι οποίες αν κρίνουμε από τα πρώτα συνεργαζόμενα brands, μάλλον θα είναι τσουχτερές.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =