αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν;»: Η ανακοίνωση του Mr Taxibeat για την συγκέντρωση των ταξιτζήδων

«Νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν;»: Η ανακοίνωση του Mr Taxibeat για την συγκέντρωση των ταξιτζήδων

Η κόντρα μεταξύ της Πανελλήνιας Oμοσπονδίας Ιδιοκτητών Tαξί και της εφαρμογής Beat (πρώην Taxibeat) καλά κρατεί. Η Ομοσπονδία των ταξιτζήδων ανακοίνωσε στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 04:00 τα ξημερώματα έως τις 16:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θύμιος Λυμπερόπουλος, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 09:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπου θα εκδικαστεί η αγωγή της εταιρείας διαμεσολάβησης Beat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, ο οποίος είχε καταγγείλει την εταιρεία για φοροδιαφυγή.

Η ΠΟΕΙΑΤΑ ζητά την άμεση εφαρμογή του Ν.4530/18 και Ν.4446/16 και δράση από τις ελεγκτικές αρχές, για να δημιουργηθούν, όπως υποστηρίζει, συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, άμεση πάταξη της υποκλοπής έργου από φορείς (Ι.Χ.) που δεν έχουν δικαίωμα επιβατικής μεταφοράς, άμεση προσαρμογή όλων των εταιρειών διαμεσολάβησης με το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αστική μεταφορά.

Σκληρή ανακοίνωση από τον Νίκο Δρανδάκη

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο ιδρυτής του Beat, Νίκος Δρανδάκης, έδωσε την δική του απάντηση. «Η αγωγή που έχουμε κάνει απευθύνεται προσωπικά στον κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο και οχι με την θεσμική του ιδιότητα, και δεν έχει καθόλου να κάνει με τον κλάδο συνολικά», τονίζει. Και συμπληρώνει ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την συγκέντρωση: «Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν εμένα, ή τους μάρτυρες ή τους δικηγόρους μας, από το να παραστούν στη δίκη και να υποστηρίξουν τη θέση μας; Σε ποιά ακριβώς εποχή έχουν μείνει τα μυαλά του γράφοντα για να πιστεύει ότι θα συμβούν όλα αυτά την ερχόμενη Πέμπτη;».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

Το προεδρείο της Πανελλήνιας Oμοσπονδίας Iδιοκτητών Tαξί ανακοίνωσε πανελλαδική στάση εργασίας για την επόμενη Πέμπτη 8…

Gepostet von Nick Drandakis am Freitag, 2. November 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 1 =