αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Νοιάζομαι για αυτούς, να έχουν δουλειά κάθε ημέρα»: Η επιχειρηματικότητα του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Νοιάζομαι για αυτούς, να έχουν δουλειά κάθε ημέρα»: Η επιχειρηματικότητα του Θανάση Γιαννακόπουλου

Συχνά τραβάει τα βλέμματα πάνω της η κακή πλευρά της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αυτή που θέλει μισθούς 300 ευρώ (και να χαμογελάμε). Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά. Ένας από τους εκπροσώπους αυτής της θετικής πλευράς ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο ίδιος -εκτός από την εμπλοκή του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό- ήταν ένας από τους ιδρυτές της ΒΙΑΝΕΞ.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ομιλίες του, έγινε το 2013. Σε εκδήλωση της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ο Θ. Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει την ανησυχία του για τους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ και την επιθυμία του να έχουν όλοι του δουλειά κάθε μέρα.

Απευθυνόμενος στην τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, είχε πει ξεκάθαρα: «Δεν έχω ανάγκη από χρήματα. Έχω να ζήσουν 15 γενιές. Νοιάζομαι για αυτούς εκεί πάνω, να έχουν δουλειά κάθε μέρα». Με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα. Δες το χαρακτηριστικό βίντεο παραπάνω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =