αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝιώθεις ότι χάνεις τα κίνητρα σου; Εδώ είναι 5 απλοί τρόποι για να ξανά γεμίσεις από ενέργεια

Νιώθεις ότι χάνεις τα κίνητρα σου; Εδώ είναι 5 απλοί τρόποι για να ξανά γεμίσεις από ενέργεια

Ο δρόμος προς την επιχειρηματική επιτυχία, είναι ένας μαραθώνιος. Αυτή η κλισέ φράση -την οποία σίγουρα έχεις ακούσει σε πολλά business events- είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και κάπου εκεί αρχίζουν οι δυσκολίες. Αφού ακόμα κι αν έχεις ξεκινήσει ένα project με θέληση και ενθουσιασμό, είναι πολύ πιθανό στην πορεία να χάσεις τα κίνητρα σου και την όρεξη για δουλειά. Ίσως θα υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες που θα σε φθείρουν.

Αν θέλεις όμως να φτάσεις στην επιτυχία, πρέπει να ξεπεράσεις αυτό το σημείο. Πως; Το inc.com παραθέτει 5 απλούς τρόπους για να βρεις πάλι τα κίνητρα σου και να γεμίσεις με ενέργεια.

1# Βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου σου. Δεν μετρά μόνο η ποσότητα. Μην αναλώνεσαι σε αντιπερισπασμούς και γκάτζετ πριν πέσεις στο κρεββάτι.

2# Δώσε ανταμοιβές στον εαυτό σου. Ακόμα και οι μικρές νίκες έχουν σημασία. Γιόρτασε τες. Έτσι ο εγκέφαλος θα μπορεί να επαναλάβει πιο εύκολα μια διαδικασία, αν ξέρει ότι στο τέλος θα έχει μια ανταμοιβή.

3# Βρες συνοδοιπόρους. Ναι, ακόμα κι αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper, μπορείς να εργαστείς από κοινόχρηστους χώρους ή να πας σε events, για να έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Να ανταλλάξετε απόψεις και να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλο.

4# Μίλα με τους χαρούμενους πελάτες σου. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Αλλά αν μιλήσεις με τους χαρούμενους πελάτες σου και σου πουν το πόσο αγαπάνε τον προϊόν σου, σίγουρα θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία.

5# Μάθε ένα νέο skill. Το photoshop, η εκμάθηση κώδικα ή μια ξένη γλώσσα, είναι πράγματα που μπορούν πιθανότατα να βρουν άμεση χρησιμότητα στην επιχείρηση σου. Κάπως έτσι θα εξελιχθείς και θα μπορέσεις να πας σε μονοπάτια που πριν δεν μπορούσες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + nineteen =