αρχικηVIRALΝεαρός στη Θεσσαλονίκη πέταξε κοινόχρηστο πατίνι της Lime στον Θερμαϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεαρός στη Θεσσαλονίκη πέταξε κοινόχρηστο πατίνι της Lime στον Θερμαϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει ανέβει στα social media τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό βλέπουμε έναν νεαρό στη Θεσσαλονίκη να πετά ένα κοινόχρηστο πατίνι της Lime… στα νερά του Θερμαϊκού. Μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο ακούγεται και η φωνή ενός άλλου άντρα να τον… μπουστάρει, λέγοντας του πως «δεν τολμά» να το κάνει.

Τα εν λόγω πατίνια κυκλοφορούν εδώ και καιρό στην Θεσσαλονίκη και πρόσφατα ήρθαν στην Αθήνα.

Η Lime προσφέρει ηλεκτρικά πατίνια τα οποία έχουν σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα ενώ είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή της στο κινητό του. Μέσω της εφαρμογής ο πολίτης μπορεί να εντοπίσει το πιο κοντινό διαθέσιμο πατίνι, να το ξεκλειδώσει και να το χρησιμοποιήσει αφήνοντας το πατίνι στο τέλος της διαδρομής του. Το κόστος για το ξεκλείδωμα είναι 1 ευρώ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον 0.15 λεπτά, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στάθμευσης.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

Νεαρός πετάει ηλεκτροκίνητο ενοικιαζόμενο πατίνι στο Θερμαϊκό… Και ξεκινάμε πάλι να συζητάμε το θέμα Παιδεία… Συγχέουμε την μαγκιά με την αγένεια, το χαβαλέ με την καταστροφή. Μάλλον δεν πρέπει να νοικιάζουμε ποδήλατα ή πατίνια, αλλά μυαλά…

Gepostet von Radio Thessaloniki 94,5 FM am Donnerstag, 21. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 18 =