αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝεαρός παίχτης του Fortnite πλήρωσε τα δάνεια της μητέρας του. Και της το ανακοίνωσε σε live streaming (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεαρός παίχτης του Fortnite πλήρωσε τα δάνεια της μητέρας του. Και της το ανακοίνωσε σε live streaming (ΒΙΝΤΕΟ)

Επάγγελμα gamer. Και μάλιστα αυτή τη φορά τα χρήματα πήγαν για καλό σκοπό. Αυτό έκανε ο Aydan Conrad. Πρόκειται για έναν δημοφιλή παίχτη του Fortnite, ο οποίος έκανε μια… ιδιαίτερη έκπληξη στην μητέρα του.

Ο ίδιος πλήρωσε τα φοιτητικά δάνεια που είχε πάρει εκείνη. Και το πέτυχε με τα χρήματα που έβγαλε από το gaming. Μάλιστα έκανε τις ανακοινώσεις στην μητέρα του, κατά την διάρκεια ενός live streaming.

“Δεν θέλω τίποτα, Aydan, έχεις κάνει πολλά για μένα”, του είπε κατά τη διάρκεια του stream.

“Λυπάμαι αλλά είναι πολύ αργά μαμά. Όλα τα φοιτητικά δάνεια έχουν ήδη πληρωθεί”, ήταν η απάντηση του Conrad με τη μητέρα του να μην μπορεί να το πιστέψει.

“Όχι δεν είναι… Δεν γίνεται…δεν μπορείς. Δεν είναι κρατικό δάνειο. Δεν νομίζω να μπορείς να το αγγίξεις.”

Εκείνος όμως της απάντησε ότι έχει ήδη μιλήσει με μία γυναίκα ονόματι Lina και από ό,τι φαίνεται μπορούσε να βοηθήσει έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Τότε ήταν που η μητέρα του ρώτησε έκπληκτη “ΤΙ;” και στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα.

Στη συνέχεια ο Conrad της εξήγησε ότι μπόρεσε να κάνει την πληρωμή χάρη στους Followers του και στην καριέρα που έχει κτίσει με το Fortnite.

“Δεν είμαι εγώ, είναι όλοι εκείνοι που παρακολουθούν το βίντεο τώρα. Αυτοί τα έκαναν όλα δυνατά”, της είπε με εκείνη να του απαντάει, “Τους αγαπώ”.

H καριέρα του Conrad στο Fortnite του έχει αποφέρει 160.000 δολάρια. Ενώ φυσικά βγάζει χρήματα και από τα live streamings που κάνει στο Twitch.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 3 =